Jump to content

Featured Replies

mozes da je kod sudskog tumaca za madjarski prevedes i overis prevod, ali to ksota sigurno 1000 din.

zasto ne zoves wizz i pitas kako oni to procenjuju trudnocu i sta da radis?

u svakom sl, mislim da niko ne moze da ti zabrani da letis zato sto mu se cini da si trudna vise nego sto smes da budes po njihovim pravilima.

mozes da je kod sudskog tumaca za madjarski prevedes i overis prevod, ali to ksota sigurno 1000 din.

zasto ne zoves wizz i pitas kako oni to procenjuju trudnocu i sta da radis?

u svakom sl, mislim da niko ne moze da ti zabrani da letis zato sto mu se cini da si trudna vise nego sto smes da budes po njihovim pravilima.

Pa upravo gledam na sajtu kako da ih dobijem putem telefona , međutim na sajtu piše za svaku zemlju gde imaju predstavništvo da se može zvati samo iz te zemlje. http://wizzair.com/about_us/contact_us/

Ako ništa drugo pisaću im, mada i za to navode da se na odgovor čeka do 30 dana.

U svakom slučaju HVALA!!!

Ja sam ih dobio u Rumuniji i Bugarskoj. Na mail ti neće odgovoriti, zato zovi.

Ovo je informacija o brojevima iz teksta o Jeftinim letovima iz Iskustvenika:

Call centar u Bugarskoj je normalan broj, možete ga dobiti bez problema, ima i engleski kanal:+359 29 603 888.

Postoji i broj, za "schedule change assistance only", ali i tu su fleksibilni, pa će vas i na tom broju uslužiti kao i u redovnom call centru, a broj je +40 36 440 8161.

Ima u UK, +44 (0) 871 265 7257

• 2 weeks later...

Da li neko ima ideju kako da promenim ime putnika na jednoj od karata koja je vec kupljena? :(Kupio sam 4 karte preko Wizzara do Milana za 23.februar medjutim na 2 karte sam prilikom popunjavanja formulara upisao svoje ime umesto imena druga koji ide sa nama..Ne znam sta da radim sad..

Hvala svima na odgovoru

Imas tamo,pronadji,da se ulogujes sa tim brojem koji ti je stigao na mail,i platis neku cenu,mislim 20 eur,i promenis ime... Besplatno ne moze na zalost...

Da li neko ima ideju kako da promenim ime putnika na jednoj od karata koja je vec kupljena? :(Kupio sam 4 karte preko Wizzara do Milana za 23.februar medjutim na 2 karte sam prilikom popunjavanja formulara upisao svoje ime umesto imena druga koji ide sa nama..Ne znam sta da radim sad..

Hvala svima na odgovoru

a vrlo lako moze da se desi da ce ti biti jeftinije da kupis dve nove.....

Probaj ti njih da nazoveš, pa skontaće i sami da je greška jer su dve karte za isti let, možda budu milostivi pa ti promene za džabe. Ne gaji velike nade, ali ništa te ne košta da pokušaš. Imaš ispod broj u Bugarskoj, Rumuniji i Engleskoj, pa zovi gde hoćeš i pokušaj.

Makaveli hvala na odgovoru ali ja nazalost ne mogu da nadjem nigde na sajtu Wizzara gde to trebam da uradim..Gde da upisem taj broj??Ako mozes detaljnije da mi objasnis bio bih ti zahvalan.

Ovde kod njih pise da trebam da pozovem Call centar i posle sam u njihovom cenovniku video da je (Name change fee

via wizzair.com Per flight per passenger 40 EUR / 34 GBP).A jedna karta je 25 evra sa svim taksama!

Znam da ti to nema logike,ali moras da razumes da je to iz razloga da agencije ne bi kupovale po jeftinijim cenama i posle promenile ime,i preprodavale skuplje. Ides na Online Booking-Change Bookings.

Hvala Makaveli..Jeste,moze tako..Ispada 60 evra vise tako da nista od toga.Moracu da kupim novu kartu.Dobro je da je 25 evra pa se i moze podneti.Prvi put kupujem  on-line kartu i odmah greska hehe.U svakom slucaju hvala.

Nema na cemu,i dobro dosao na nas forum :) A sta se meni sve desavalo do sada,to je nista,veruj mi :P

Hvala na dobrodoslici i naravno pozdrav svima na forumu.Nisam imao pojma da postoji ovaj sajt a toliko stvari me je zanimalo..Forum je ekstra.Do ukidanja viza nisam ni pomisljao na neka putovanja niti sam znao kako se jeftino a brzo(avionom)moze stici u jedan grad u Evropi.Po meni stici u konkretno  Milano i nazad za Temisvar za 25 evra je dzabe da nema kud i to avionom..Mada kakvih likova ima ovde i koliko ima snalazljivih neki bi u Milano stigli i za 25 dinara. ;D

neki bi u Milano stigli i za 25 dinara. ;D

Nije nemoguce, samo izadji na auto put  :stop:

Hvala na dobrodoslici i naravno pozdrav svima na forumu.Nisam imao pojma da postoji ovaj sajt a toliko stvari me je zanimalo..Forum je ekstra.Do ukidanja viza nisam ni pomisljao na neka putovanja niti sam znao kako se jeftino a brzo(avionom)moze stici u jedan grad u Evropi.Po meni stici u konkretno  Milano i nazad za Temisvar za 25 evra je dzabe da nema kud i to avionom..Mada kakvih likova ima ovde i koliko ima snalazljivih neki bi u Milano stigli i za 25 dinara. ;D

dobrodosao i javi kako je prosao poziv wizzu, da li su ti mozda izasli u susret.

hello! :mah:

moze li mi neko reci, osim karte i prtljaga koji se placju putem interneta, na samom aerodromu se jos placaju i troskovi rezervacije, ima li jos kakvih dodatnih troskova (vezanih za sam aerodrom) ili nesto slicno?  :-[

ovo mi je prvi let ikada, naravno wizzair-om iz temisvara.....

Koliko ja znam, nema troškova na aerodromu. Sve što plaćaš, plaćaš pri kupovini karte.

Drustvo imam jedno pitanjce, izvinite ako je vec bilo negde.

Gledam kod Wizza letove za Barsu krajem maja,pocetkom juna, pa me interesuje da li mozda znate, da li je bolje sad da uzmem kartu ili mozda jos kasnije,cenim da ce kasnije biti mozda samo skuplja karta,sad sam nasao za nekih 150e za dvoje povratnu?

I da bi kupio kartu moram li da se registrujem na sajtu ili ne?

Jos jednom se izvinjavam ako je bilo vec pitanje :)

Potrazicu ako jeste

Hvala

Gledam kod Wizza letove za Barsu krajem maja,pocetkom juna, pa me interesuje da li mozda znate, da li je bolje sad da uzmem kartu ili mozda jos kasnije,cenim da ce kasnije biti mozda samo skuplja karta,sad sam nasao za nekih 150e za dvoje povratnu?

ja da sam na tvom mestu sacekao bih bar do kraja januara zbog najava da bi wizz mogao da dodje u bg a ako se to desi mislim da su velike sasne da barsa bude jedna od destinacija (i ja zeljno iscekujem da se to desi) :) znaci 150eu+2*voz=200eu a ja sumnjam da ce povratna karta iz bga biti vise od 100eu po osobi :)

inace, ja koliko znam wizz retko spusta cene kako se priblizava datum polaska (mozda to rade recimo feb/mart kad je slabije interesovanje) tako da sto se toga tice tesko da ces proci jeftinije ;)

I da bi kupio kartu moram li da se registrujem na sajtu ili ne?

ne moras ali jednom kad se registrujes ne moras da popunjavas sve podatke opet prilikom sledece kupovine ;)

Hvala,

nadam se da ce doci i kod nas Wizz, ali ne znam da li ce do kraja janura,daj boze.

Evo jos jedno pitanje vezano za Wizz.

Koji je jabolji nacin placanja karte,imam Intezinu internet karticu o kojoj se dosta prica ovde, a vidim i da se pominje bank transfer,pa me interesuje sta je isplativije?

I da,videh da mi izgleda moramo da kartu podizemo na aerodromu ako sam dobro razumeo,i doplatimo tih 5e?

Hvala

Karta ti je ono sto ti stigne na E-mail,to odstampas samo,a ne moras ni to,ja nosim samo pasos. A ja ti preporucujem karticu...

Znaci na aerodromu ne treba nista da radim samo da se pojavim na gate-u ili sta?

Sad sam probao kao da kupim kartu i vidim da se prtljag naplacuje dodatno, i to nekih 20e po torbi !

Jel to svi naplacuju bez obzira da li ima manje od dozvoljenih 15kg?

Najbolje odstampaj to sto dobijes na mail,ali ako ne odstampas,samo daj pasos na check-in. Ako imas prtljag koji je u malim dimenzijama mozes ga nositi sa sobom u avion,i ne moras da platis. Ako pak imas klasicnu torbu,moras da platis...

Ok, hvala,

bice verovatno jos nekih pitanja do kraja januara,do kad planiram da kupim kartu za kraj maja,pocetak juna

Pozdrav