Jump to content

Featured Replies

Hvala Dragance,ali mozda me nisi shvatio...

Ja sam takav mail(Your itinerary: VZ3KLT) odmah dobio prvog dana,cim sam rezervisao kartu.Skontao sam ja da je to karta,nego me zbunjuje to sto sad kad udjem u svoj profil na wizzair-u ispada da nemam rezervaciju?A i nisam dobio nikakav confirmation mail,kao sto su oni naveli,pa zbog toga malo panicim  :-[

probaj ovde da popunis i da nadjes let.......

http://wizzair.com/skylights/cgi-bin/skylights.cgi?sid=&module=C3&language=EN

Ovde stoji Reservation Status: CONFIRMED

Sada mi je lakse :)

Samo jos mi je ostalo nejasno...

Da li wizz salje jos neki mail pored ovakvog  Your itinerary: VZ3KLT i onog drugog za invoice,tj. racun?

I ako salje,kada ih salje?

@Dusan Platio sam internet karticom

Ma uopšte ti više nije bitno da li će bilo šta još da pošalje, ako stoji CONFIRMED, to i pasoš su sve što ti treba  clap.gif' alt=':clap:'>.

Ma uopšte ti više nije bitno da li će bilo šta još da pošalje, ako stoji CONFIRMED, to i pasoš su sve što ti treba  clap.gif' alt=':clap:'>.

Dao si mi odgovor na pitanje koje sam se spremao da postavim za koji dan :)

Na Wizzairu sam nasao super promo cenu Krakow-Venecija 0,92 EUR sa ukljucenim taksama za dve osobe  klanj:: a put do tamo je 10 evra... problem je samo sto mi put do tamo ne odgovara previse zbog datuma (subota ujutru) pa bi voleo da mi neko preporuci jos neke linije za Krakova sa nekog aerodroma u blizini Slovenije... pogledao sam npr. Air Berlin imaju let iz Klagenfurta ali je 80 evra...

Pa ako neko zna za neki jeftini avio prevoznik za odlazak u Krakov negde izmedju 19-22 februara nek me brzo obavesti posto imam samo 24 sata da otkazem let na wizzairu

Koliko sam ja video, na sajtu aerodroma Katovice i Krakov, to ti je najbliža i jedina opcija.

Ljudi, promenio sam ime jednog putnika na wizz-ovom letu i skinuli su mi sa kartice(oko 80 eura).

Na sajtu stoji da je sve ok, i CONFIRM, ali nisam na mail dobio nikakvu novu potvrdu sa izmenjenim imenom jednog od putnika.

Da li je to neki problem?

Jel se nekom nesto slicno desavalo? Da li bi treebali da mi posalju na mail novi itinerer?

to stoji, hvala, samo sam se pitao da li eventualno jos  i to treba da stampam pa da nosim uz rezervaciju koja mi je odavno stigla na mail

Chabo, ja cu biti u Krakowu od 21og. Ako si i ti tamo u tom periodu, mozemo na  :pivoooo:

Verovatno cu odloziti za nedelju dana posto nemaju vise jeftinih karata od Ljubljane do Venecije, ali imaju 27.feb. Pa ako si jos tamo sto da ne :)

Mada sam gledao, voz do Venecije bez popusta je 25 evra, do Budimpeste 29... ali onda jos 10 evra za Orangeways do Krakova i onda se ne isplati.

Je li probao neko onu opciju

"Your booking is complete.

Click here to claim your 10pounds cash back

incentive on your next Wizz air booking!"  ?

Postoje neka polja za registraciju, i polje gde treba da se upise broj i tip kartice...

Dobio sam invoice od wizzaira i na njemu nema mog imena i prezimena

vec samo moja adresa.

Da li je ovo uobicajeno ili  imam problem.

incentive on your next Wizz air booking!"   ?

Postoje neka polja za registraciju, i polje gde treba da se upise broj i tip kartice...

Ja sam odbacio tu mogucnost bas zbog to sto moras da ostavis detalji kartice.

Nesto mi nije najpouzdanije. Tamam sam se oslobodio "straha" placanja preko interneta, sad mi traze da ostavim podatke.  :(

E necu, pogotovo ne za 10eur.  :bag:

a zar se ostavlljaju neki podaci koje inace ne ostavljamo prilikom kupovine? meni to super zvuci, posebno ako je karta 15, a ti imas tih 10  zvizhd

incentive on your next Wizz air booking!"   ?

Ja sam odbacio tu mogucnost bas zbog to sto moras da ostavis detalji kartice.

Nesto mi nije najpouzdanije. Tamam sam se oslobodio "straha" placanja preko interneta, sad mi traze da ostavim podatke.  :(

E necu, pogotovo ne za 10eur.  :bag:

Isti strah! Tu piše da kod sledeće kupovine, ukoliko ona bude u narednih mesec dana, navodno dobiješ za 10 funti jeftinije kartu, ili možeš da je iskoristiš kao vaučer za neku kupovinu... Pošto ću uskoro da prebacim na devizni račun malo više para zbog bukiranja hotela, za sad sam odustao od te namere...

A dobro bi mi došlo npr. za Zagreb-London, jer je karta za 8.maj trenutno oko 25evra...

a zar se ostavlljaju neki podaci koje inace ne ostavljamo prilikom kupovine? meni to super zvuci, posebno ako je karta 15, a ti imas tih 10  zvizhd

Ostavljaju se isti podatci, ali ovo mi je neka sumljiva kompanija koja je valjda sklopila neki deal sa Wizzair.

Sad vidim da su pokacili cashback na 15 funti. Trebas im poslati Wizz booking za koji zelis cashback i vaucher koji oni ti daju kada se registriras. Nakon to u roku od 4-6 nedelje poslat ce ti cek na 15 funti na tvoju kucnu adresu.  :LOLLL:

I finta je da kupis sledecu kartu u rok od mesec dana, jer nakon prvi mesec nakon registracija koji je besplatan, za svaki naredni ti uzimaju 10 funti iz kartice. Znaci treba da cancelujes registracija pre isteka meseca  ;D

Sve ovo mi zvuci na igra i prevara.  :yok:

Da li je neko dobio njihov mejl da je sa pojedinih aerodroma sada moguć "web check-in"?

Wizz Air introduces web check-in to further airports

Wizz air has introduced its new web check-in service to further airports. Web check-in is now available on all flights departing from Brussels Charleroi, Budapest, Eindhoven, Gdansk, Frankfurt Hahn, Glasgow Prestwick, Hamburg Lübeck, Katowice, London Luton, Paris Beauvais, Poznan, Prague, Sofia, Turku, Warsaw, Weeze/Dusseldorf and Wroclaw.

Web check-in is available from seven days up to three hours before the scheduled departure time of the flight, for both passengers with and without checked baggage.

Passengers travelling with hand luggage only should present themselves with their printed boarding cards directly at the gate, no later than 30 minutes prior to departure. Passengers with checked baggage should proceed to the baggage drop off desks before proceeding to boarding gate, no later than 40 minutes prior to departure.

As part of its commitment to reduce costs and offer cheaper fares to its passengers, Wizz Air will introduce an airport check-in fee for all bookings made from 1st April 2010. Airport check-in purchased at the time of booking will cost EUR 5 and EUR 10 if purchased at the airport on the day of departure. The web check-in service is completely free.

Ili jednostavno

http://wizzair.com/useful_information/web_check-in/?click=NL012810W&language=EN

To su imali do sada na RyanAiru, jednostavno odstampas svoju kartu i odneses na checkin. Tamo je ona zena brutalno rastrgne i pusti te da udjes na avion. Poenta je u tome da ti trosis svoj papir i boju, i time oni ustede par miliona evra.

Imam par pitanja i ne zamerite ako je vec odgovoreno na njih, onda me samo preusmerite na odgovore :)

Dakle, leteo bih u martu iz Temisvara za Milano i isao bih na 3 dana, tj. nas cetvroro ili petoro. Sta me interesuje:

1.Koliki moze da bude licni prtljag, jer idemo na tri dana, ne treba nam mnogo pa ne bismo da placamo torbe vise od samog leta?

2.Da li neko ima iskustva sa parkingom na aerodromu i cenama i najvaznije, da li je bezbedno ostaviti auto na 3,4 dana. Jer nas petorica stajemo u auto a gledajuci po netu, drugacijim prevozom mnogo je komplikovano stici do Temisvara.

3.Da li je neko bio na ovom aerodromu Milano Bergamo gde slece avion iz Temisvara, pitam zbog cene prevoza do centra Milana. Da li je ovaj Wizzairov prevoz najpovoljniji?

4.I poslednje da li postoji nesto na sta bih trebalo da obratim paznju sad prilikom rezervacije, tj. da naucim na tudjim greskama.

Hvala bilo kome na bilo kakvom odgovoru ili preusmeravanju na vec date odgovore.

Imam par pitanja i ne zamerite ako je vec odgovoreno na njih, onda me samo preusmerite na odgovore :)

Dakle, leteo bih u martu iz Temisvara za Milano i isao bih na 3 dana, tj. nas cetvroro ili petoro. Sta me interesuje:

1.Koliki moze da bude licni prtljag, jer idemo na tri dana, ne treba nam mnogo pa ne bismo da placamo torbe vise od samog leta?

2.Da li neko ima iskustva sa parkingom na aerodromu i cenama i najvaznije, da li je bezbedno ostaviti auto na 3,4 dana. Jer nas petorica stajemo u auto a gledajuci po netu, drugacijim prevozom mnogo je komplikovano stici do Temisvara.

3.Da li je neko bio na ovom aerodromu Milano Bergamo gde slece avion iz Temisvara, pitam zbog cene prevoza do centra Milana. Da li je ovaj Wizzairov prevoz najpovoljniji?

4.I poslednje da li postoji nesto na sta bih trebalo da obratim paznju sad prilikom rezervacije, tj. da naucim na tudjim greskama.

Hvala bilo kome na bilo kakvom odgovoru ili preusmeravanju na vec date odgovore.

Samo procitaj temu (od pocetka) u kojoj si postovao pitanje i dobices odgovore na sve sto te zanima, cak i vise...

Citam matori ali toliko informacija da me samo jos vise zbunjuje. Aj potrudicu se da razumem.

Pretpostavljao sam da ima sve u ovoj temi ali reko mozda neko zna bas konkretno. Nista, citam :)

Edit:

Citam citam bez brige, samo jedno pitanjce. Da li na put iz temisvara mogu da primenim savete i iskustva drugara koji je leteo wizzairom iz zagreba za london i budimpeste za brisel. Dakle da li je to to?

Evo ovako, ja ću da vam pišem, više kao neko utvrđivanje gradiva :)

1. Kada pravite rezervaciju, videćete kod imena (mislim da je treći korak registracije u pitanju) da vas pitata koliko prtljaga želite da čekirate. Dakle to se odnosi samo na čekirani prtljag! Jedna torba dozvoljava 15 kila, a odmah desno imate i baggage exceed limit, što bi značilo da možete da dodate lufta u tu čekiranu torbu za onoliko kila koliko upišete. Naravno, to se sve dodatno plaća, min 10 evra za čekiranu torbu i 10 evra za svako povećane težine... i to po letu, znači još toliko u povratku!

Svako od vas može da unese do 10 kila kao ručni prtljag, a veličina torbe mora da bude dimenzija 55x40x20. Vodite računa, pojedine torbe imaju i po 3 kg kada su prazne! + tečnosti poput gela za brijanje, dezodoransa, paste za zube, stikova itd., ne smeju da budu preko 100ml ukupno, što je naravno nemoguće, ali imate mogućnost da kupite u free šopu ono što vam treba, posle prolaska kontrole (jedino ne znam da li to postoji u Temišvaru, posle 9. feb ću saznati)

2. Koliko sam pročitao, parking je potpuno bezbedan, imate neku foru sa ostavljanjem kola na nedelju dana i to valjda izađe oko 35 evra (iskusniji ispravite me!), dodajte na to i vinjetu! Vodite računa o karti koju vam izdaju, ili potvrdi, računu, i promenite pare pre aerodroma jer na licu mesta ne možete da plaćate u evrima. Tj., možete po katastrofa kursu...

3. Ja ću biti na aerodromu Bergam 17. feb, i koliko sam čitao, prevoz do Milana je do 10 evra vozom, i to ne onim brzim, nego nekim regularnim. Nisam video koliko je transport Wizzair-ovim prevoznim sredstvom (koje god da je), mada možda vas izađe isto, pošto vas ide petorica?

4. Proveri više puta ime, kod wizzair-a nema naših slova ć,č,š,đ,ž. Proveri pre nego što ostaviš podatke sa kartice da li dobro postavio datum, da li u Adress baru Firefox-a, Chrome-a ili šta već koristiš, stoji https jer je to sigurna konekcija i to bi bilo to...