Jump to content

Featured Replies

Evo ovako, ja ću da vam pišem, više kao neko utvrđivanje gradiva :)

Vodite računa, pojedine torbe imaju i po 3 kg kada su prazne! + tečnosti poput gela za brijanje, dezodoransa, paste za zube, stikova itd., ne smeju da budu preko 100ml ukupno, što je naravno nemoguće, ali imate mogućnost da kupite u free šopu ono što vam treba, posle prolaska kontrole (jedino ne znam da li to postoji u Temišvaru, posle 9. feb ću saznati)

Sve trecnosti ne smeju da budu preko 1litra ukupno, a 100ml svako pakovanje preparata pojedinacno, tj. max. 10 x 100ml.

3. Ja ću biti na aerodromu Bergam 17. feb, i koliko sam čitao, prevoz do Milana je do 10 evra vozom, i to ne onim brzim, nego nekim regularnim. Nisam video koliko je transport Wizzair-ovim prevoznim sredstvom (koje god da je), mada možda vas izađe isto, pošto vas ide petorica?

Prevoz vozom od Bergama do Milana je 3,6eura regionalnim vozom, brzi voz ne postoji. Od aerodroma do zeleznicke stanice u Bergamu vozi gradski autobus 1,65 ili 1,7 eura (ne mogu da se setim trenutno).

Drugi nacin je direktnim autobusom: aerodrom - Milano zeleznicka(centralna). Cena je 8,9eura ili 3 karte za 17,8eura.

Elefteros hvala na ovim odgovorima, nadam se jos nekim utiscima kad se vratis iz milana.

Eto onda sam zakljucio da mi se najvise isplati da ostavim kola na aerodromu, taman platimo to, a ne prtljag jer nam sve staje u rucni za 3 dana boravka. Plus sto bi imali priliku i malo bergamo da vidimo jer je ova tura aerodorom-bergamo-milano najisplativija. Samo jos ne znam kako cemo iz milana na aerodrom u povratku jer voz krece u 8 ujutru ali dobro ima vremena.

Sve trecnosti ne smeju da budu preko 1litra ukupno, a 100ml svako pakovanje preparata pojedinacno, tj. max. 10 x 100ml.

Pa ovo je sjajno! Ovo je jako lepo vest, tako da mozes mozes da smatras da mi je dan lepo poceo... Ne mogu da verujem da nisam skapirao ovo...

A ovo u vezi cena sam lupio, mada sam ubedjen da je negde pisalo nesto oko 10 evra... kul, manje troska za mene :)

Mnogo ti lupas nesto :) Lepo sam ti rekao da je oko 5 evra, a ti ne verujes. Ili si racunao i za sebe i devojku, pa si u svojoj glavi imao cifru 10 ;)

Gledam letove iz Zagreba za Dortmund u martu, počinju od 13. marta i karta u jednom pravcu je 10 evra! Tj., i povratni letovi su 20!

Evo i iz Temišvara za Rome Flumicino Terminal 3, let 16. marta ili 18. je 10 evra, a povratna npr. 20. marta (subota) 25 evra

Pa za Milano je jos jeftinije u martu zato i idemo bas tad da gledamo fudbal malo :)

Jako mi se svidja sto ste poceli da objavljujete kad nadjete neku extra ponudu :)

Je l' nasao neko nesto extra povoljno za pocetak aprila, npr. od 1. do 5. aprila, tako da uhvatim Uskrs i ne propustim mnogo radnih dana? :) Za bilo gde gde ne treba viza ... :)

Covece, idi na sajt wizzaira, ne oduzima ti ne-znam-koliko vremena, a nacices svasta :) Jos ako iskombinujes sa Ryanairom, mozes da stignes do Maroka ;)

Sve u svemu najzajebanije je otici do temisvara. Verovatno najgorih 100 kilometara za preci...a odatle....

Ja sam uvazio Cruelin savet da ne trazim karte po nekoliko meseci unapred, vec otprilike mesec, mesec i po dana pre polaska... Ovo za Forli Bolonju sto planiramo je upalo sasvim slucajno, a ostale kombinacije gledam cisto u stilu "Kada bih putovao, a Temisvar mi je blizu, gde bih isao, kad bih isao...". Pa onda ako su skupe karte pomeram za nedelju dana dok ne uleti neka povoljnija...

Evo jedne ideje za one koji vole Italiju :)

Temišvar - Rome Flumicino Terminal 3 u jednom pravcu, jutarnji let 4. aprila, 10€

onda uzmete neki voz do Bolonje (ako sam dobro razumeo - nisu skupi) i imate povratak

iz Bolonje do Temišvara za 6€, popodnevni let 9.aprila

(računao sam plaćanje preko kartica)

Увели Темишвар - Мадрид. Ја лупио датум у средини јула цена повратне 180 евра са урачунатом картицом.

Najjeftinija je 43EUR u jednom pravcu (samo karta), ali ih ima malo po toj ceni. Moglo je i jeftinije.

Из Софије је јефтиније али опет јако скупо за лов кост.

Madrid je skuplji je ima samo jedan aerodrom, koji je tako reci u sam grad. Nije kao negde da te ostave na 50-100km daljine.

Ja sam kupio Sofija-Valensija sa Wizzair za 35eur sa uracunati bagaz i kartica. Isto je Spanija i isto vazi pravilo samo jedan aerodrom maltene u grad.

A sta je low cost? Ima neka granica cene, od te nadole je low a nagore high? Kao ona nova `rcka izmedzu Ryana i Easyjeta, dakle sa prosek od 60eur po karti, easyjet nije lowcost?

A sta je low cost? Ima neka granica cene, od te nadole je low a nagore high? Kao ona nova `rcka izmedzu Ryana i Easyjeta, dakle sa prosek od 60eur po karti, easyjet nije lowcost?

Easyjet je itekako low cost i to jedan od najjacih u Evropi, glavni - direktan rival Ryanair-a. Kad imaju promocije mozete naci karte jako povoljno... ja sam leteo Milano-Marakes za 18e, jos kada ryanair nije leteo dole, isao sam Madrid-Lisabon za 12e... i jos dosta letova po ceni tog reda velicina. npr. mozete naci na promociji letove za Egipat i za 23eura smer.

Nemoj da mi dirate Easyjet!!! :)

Easyjet je itekako low cost i to jedan od najjacih u Evropi, glavni - direktan rival Ryanair-a. Kad imaju promocije mozete naci karte jako povoljno... ja sam leteo Milano-Marakes za 18e, jos kada ryanair nije leteo dole, isao sam Madrid-Lisabon za 12e... i jos dosta letova po ceni tog reda velicina. npr. mozete naci na promociji letove za Egipat i za 23eura smer.

Nemoj da mi dirate Easyjet!!! :)

Slazem se,i ja volim najvise easyjet...

Dule a kako si ishao do Milana????

Sad sam gledao neke letove iz Milana za Casablancu ;D ;D ;D ;D

Forli je na nekoj super promo akciji iz TSR do kraja maja, 4 RON po pravcu sa sve taksama. Od juna krece po 19 RON. Letovi su petkom i ponedeljkom popodne.

Dule a kako si ishao do Milana????

Sad sam gledao neke letove iz Milana za Casablancu ;D ;D ;D ;D

Najcesce sam isao preko Bratislave, jer je Ryanair do skoro imali 2 leta dnevno za Milano i cenu karte sam uvek placao besplatno. Leteo sam i preko Budimpeste i Arada, a od kad se otvorio Temisvar najlakse mi je bilo preko Rumunije. Sada letim JAT-om jer mi poslodavac placa putne troskove. :)

Do Milana je lako stici - imas veliki i prilicno jeftin izbor.

Dragi drugari putnici,treba mi pomoc :)

Pokusavam od sinoc da bukiram 2 karte za let Rim-Temisvar za 21.april i platim preko bank transfer-a ali dobijam ovu poruku: "Bank transfer payment is currently not available on this flight "

Da li je neko imao ovakav problem?

Vec sam na isti nacin bukirala let Temisvar-Bolonja,takodje bank transfer,i nije bilo problema.

Ne znam da li da sacekam jos malo ili da jednostavno platim karticom?! :?

Hm... mozda je bolje da platis karticom.

Dok oni osposobe bank transfer, ako ga osposobe, moze karta da ti poskupi.

I u poslednje vreme sam cunjala i videla da je izmedju bank transfera i placanja karticom razlika samo 5eura. Dok odes u banku, dok im se pomolis tamo, objasnis sta je bank transfer (u nekim bankama jel da) platish proviziju... dodje na isto

Bank transfer je ranije bio odlican nacin placanja ali sada, bar kod wizz-a dodjemo na isto.

Pominjete: Karta je toliko i toliko sa sve prtljagom i KARTICOM. O kojoj kartici se radi? Hvala.