Jump to content

Featured Replies

ja sam radio check in i potrebani su pasosi svih onih koji se cekiraju, kod koji posalju kod normalne kupovine karte, i naravno da se sve to odstampa na kraju...

News

Flight cancelled

17th April 2010

Lufthansa flight LH 3569 6.40 Timisoara – Munchen has been cancelled

Austrian Airlines flight OS 647/648 Viena – Timisoara 00.45 and 6.00Timisoara – Viena have been cancelled

Flight cancelled

16th April 2010

The Carpatair flight from Düsseldorf to Timișoara has been cancelled.

Flight cancelled

16th April 2010

Lufthansa flight LH 3506/3507 Munchen - Timisoara 17.20 si 17.55 Timisoara – Munchen has been cancelled

Lufthansa flight LH 3568 Munchen – Timisoara 23.30 has been cancelled

Flight cancelled

16th April 2010

Wizz Air flight 721/722 Timisoara – Barcelona taking off at 20.30 and Barcelona – Timisoara landing at 2.30 am have been cancelled.

------

da li je moguce da otkazuju spaniju, pa nije valjda da je onaj oblak stigao do tamo? ja treba da putujem u ponedeljak..

da li je moguce da otkazuju spaniju, pa nije valjda da je onaj oblak stigao do tamo? ja treba da putujem u ponedeljak..

Ako otkazuju znaci da moguce.

Pa do ponedeljka ce valjda proci...

da li je moguce da otkazuju spaniju, pa nije valjda da je onaj oblak stigao do tamo?

Ha, pa ne mora Spanija biti problem, ali mora nekuda proci i taj avion ;)

Wizz на сајту нема ништа али ево Рајан је објавио отказане за понедељак, и у суштини чини ми се да су скоро сви летови за тај дан. Тако да ће и Виз вероватно слично да уради, јер су то исти аеродроми.

http://62.134.190.240/en/notices/gops/100416-ICELAND_table-19apr-GB

Posto se ova situacija ne popravlja, trebala bih da otkazem let i trazim povrat novca. Zanima me, ako znate, kako to funkcionise ako su karte placene putem OTP bank-transfera i da li je moguce traziti od Wizz-a da uplate pare na devizni racun koji sam u medjuvremenu otvorila? Hvala

Oni savetuju da se jedino javimo Call Centru ako hocemo da promenimo datum leta a ako otkazujemo da popunjavamo claims formulare, jer se dugo ceka prilikom poziva.

pozdrav svima,

dugo citam ovaj forum, ali tek sad kad mi je prekopotreban savet, pisem i ja.. :)

Trebalo je sutra da letim sa devojkom za Pariz, ali od toga nema nista, iako wizz air i dalje nije stavio obavestenje da je i taj let otkazan, video sam na sajtu pariskih aerodroma da su svi letovi do srede u 8 ujutru otkazani..

e sad, posto pomeranje leta za kasnije tesko dolazi u obzir kao opcija, moracu da im pisem mejl za povracaj novca, tzv. claims. Pretpostavljam da im nece biti problem da mi samo uplate novac nazad na karticu kojom sam obavio placanje.. 

Ima li neko ikakvog iskustva sa wizzom ili bilo kojom drugom niskobudzetnom kompanijom i povracajem novca.

Elefteros rece da ih zovemo, pokusao sam i to bezbroj puta, cekao sve dok mi ne prekinu vezu, teoretske sanse nema da se dobije operater..

Dobrodosao na forum. Imam ja iskustva sa povracajem novca kod  wizzaira. Vratice ti novac, nemoj da brines. Procice mozda 2-3 nedelje dok ti ne legnu pare na racun, ali vratice. Ja sam svojevremeno otkazivanje leta obavio putema call centra, ali, obzirom da je sad ipak vanredna situacija, sledi instrukcije koje su vec dali vezano za povracaj novca.

I jos jedna stvar, ovde nije cilj da samo trazis informacije, nismo mi 988, vec treba i da podelis svoje iskustvo sa ostalim putnicima, na taj nacin obogacujemo svoje putnicko znanje. Zato, sad kad si vec postao clan, pisi i o svojim dogadjajima, mozda ce bas tvoj post nekome nekad pomoci!

hvala za info Dragance, uspeo sam na kraju na dobijem rumunski call centar, pa mi rekose da moram da sacekam zvanicnu potvrdu na njihovom sajtu da mi je let otkazan, pa onda da ih pozovem ako hocu da pomeram let za neki drugi dan ili da im pisem mejl ako hocu povracaj novca..

a sto se tice mojih iskustava, rado cu ih podeliti sa svima kojima moja pomoc bude potrebna.. planiram da postanem aktivniji clan, ne brinite!  ;)

Da li je dozvoljeno da se kao rucni prtljag koristi aluminijumski kofer? Da li je to problem jer je metalnog sastava ili ne?

I da li je dozvoljeno da se nosi pored toga neka mal torbica (pederusa ili slicno) gde bih drzao fotoapartat,mobilni,pasos...

Citao sam ovde da ne daju zenske torbe i da traze da se sve spakuje u jednu torbu,ali ove torbice(pederuse) su malih dimenzija pa me interesuje da li i njih moramo da ubacimo u kofer?

Da li je dozvoljeno da se kao rucni prtljag koristi aluminijumski kofer? Da li je to problem jer je metalnog sastava ili ne?

I da li je dozvoljeno da se nosi pored toga neka mal torbica (pederusa ili slicno) gde bih drzao fotoapartat,mobilni,pasos...

Citao sam ovde da ne daju zenske torbe i da traze da se sve spakuje u jednu torbu,ali ove torbice(pederuse) su malih dimenzija pa me interesuje da li i njih moramo da ubacimo u kofer?

aluminijumski kofer, mislim da da, nek me neko ispravi ako nije tako?!

a sto se tice jos jedne torbice bukvalno zavisi od toga ko radi na aerodromu. nekad ni ne pogledaju, nekad terorisu. ti budi spreman da je ubacis u kofer ako traze.

a sto se tice jos jedne torbice bukvalno zavisi od toga ko radi na aerodromu. nekad ni ne pogledaju, nekad terorisu. ti budi spreman da je ubacis u kofer ako traze.

Bas tako! Zavisi kako su raspolozeni sluzbenici. Ja obicno dokumenta, telefon i aparat potrpam u dzepove i posle im samo spustim u onu korpu koja ide kroz detektor metala. A praznu torbicu, ako je i imam, uguram u rucni prtljag, za to se uvek nadje mesta. Cisto da mi ne bi prigovarali oko prazne torbice. I obicno obucem neke kabastiju garderobu da bih oslobodio prostor u rucnom prtljagu :)

Mislim da sam već jednom napisao, najtolerantniji aerodrom po meni je onaj u Temišvaru, i ako se ništa nije promenilo od februara ove godine, možda vam istolerišu i dve ogromne putne torbe! Naime, veliki broj Turaka koji su putovali u Francusku je nosilo pomenute torbe, kao da su bili u nekoj nabavci... Meni lično nejasna slika...

Mene su na aerodromu u Trevizu naterali da spakujem u rucnu torbu i onu malu pederusu koja se nosi oko vrata (ona mala sto u nju stane samo pasos) i ponovo mi na ulazu na gate proveravali tezinu rucne torbe,  a da i izuvali su nas sve/informacija iz januara ove godine

Mene su na aerodromu u Trevizu naterali da spakujem u rucnu torbu i onu malu pederusu koja se nosi oko vrata (ona mala sto u nju stane samo pasos) i ponovo mi na ulazu na gate proveravali tezinu rucne torbe,  a da i izuvali su nas sve/informacija iz januara ove godine

da, da, da...ozbiljna ta zracna luka u trevizu...

glume ludilo kao da su u najmanju ruku Frankfurt. Jedno dete (oko 10god) isto izuvali i racunali mu ranac kao dodatni prtljag. Onaj ranac, pcelica maja, sto se nosi u skoli na ledjima.... Ja htela da im kazem da naguraju u kofer ali neki arapi, ni da beknu ove germansko-romanske jezike...mozda da sam krenula po srpski...

Nego, jel ima negde a da to nije aerodrom Surcin da se u Bgd-u pazare providne kese za tecnost?

Poznajem naseg jednog pilota koji ni na ovom nasem nije uspeo da nadje te kesice... Ja sam na letu Zagreb - Dortmund - Zagreb sve male bocice, pastu i pastu za brijanje stavljao u posebne kese za zamrzivac, pa sve to u jednu torbicu; sa druge strane Behemot je prosao Zagreb bez problema sa dezedoransom od 150 ml, ali su mu u povratku bacili iako je bila skoro prazna...

Pre par dana je na BGD aerodromu bilo tih kesica na bacanje po check in pultovima...