Jump to content

Featured Replies

da. Kupio dve a nosim jednu,posto na njihovom sajtu pise:naknada za prtljag placa se po torbi i po letu. Tako da ako ste rezervisali povratni let i jednu torbu koju cekirate morate platiti dve naknade za prtljag.

Dve naknade, ne i dve torbe. Ti si u stvari platio četiri naknade, dve torbe za odlazni i dve za povratni let. Ajde pogledaj na onom završnom računu koliko te je izašao samo prtljag, trebalo bi da je 30eur (~3000rsd).

Sta mislite, da li mogu bez povratne karte da prodjem bez nekih ke**nja i komplikacija ili da kupim i povratnu iako ne znam kad cu da se vratim?

Sta mislite, da li mogu bez povratne karte da prodjem bez nekih ke**nja i komplikacija ili da kupim i povratnu iako ne znam kad cu da se vratim?

Gde i odakle putuješ?

Dve naknade, ne i dve torbe. Ti si u stvari platio četiri naknade, dve torbe za odlazni i dve za povratni let. Ajde pogledaj na onom završnom računu koliko te je izašao samo prtljag, trebalo bi da je 30eur (~3000rsd).

platio sam 4 naknade...hvala!

Izgleda da cu se nakupovati u Londonu  :banana:

Imam jedno pitanje. Kupio sam kartu za Rim idem 25.03 vracam se 02.04 stavio sam za obe karte web-check-in, e sad fora je u tome sto web check-in moze da se odradi tek 7 dana pred let, a meni je razmak izmedju letova 8 dana. Da li to znaci da cu morati da se snadjem da istampam kartu nekde u Rimu za povratni let?

Evo da skratim muke.

Za aerodrom FCO ne postoji web check in, vec se cekiras na salteru Wizz-a bez ikakve doplate, jer tu uslugu jos nisu uveli za ovaj aerodrom.... Dont worry, be happy :)

Budimpešta - Istanbul mora preko Mađarskih agencija?

Da preformulišem pitanje - tražio sam let do Istanbula, i čini mi se da je ok varijanta za let iz Budimpešte. Čini mi se da je karta u jednom pravcu 32 evra. Ono što nisam uspeo je da istu i kupim. Kaže, mora preko partnerskih agencija... Pa ne znam kako da rešim ovo, jer sam bio na istim sajtovima da vidim više, međutim ne snalazim se sa Mađarskim :D... Hmmm, sada mi je palo na pamet da im pustim mejl...

ja sam bas kartu za ovaj let kupovao on line i nije bilo nikakvih problema, udji regularno na www.wizzair.com i imas opciju engleski jezik... jedino sto za web cheking moras da se logujes 7 dana pre leta ali to i nije neki problem tako da... nema potrebe da im saljes mailove ili nesto slicno tome...

Round trip tickets for Wizz Air flights Budapest – Istanbul (W6 297) and Istanbul – Budapest (W6 298) are conveniently available through many travel agencies.

Direct purchase of these tickets via our website is currently not available.

ja sam bez problema kupila danas Bud-Ist-Bud

sve proslo bez problema.

Одлазак

BUD >> SAW (Web) 

1 Одрасла особа @ 6540 HUF  6540 HUF

Порези / накнаде [детаљи]  4450 HUF 

Повратак

SAW >> BUD (Web) 

1 Одрасла особа @ 10990 HUF  10990 HUF

Порези / накнаде  0 HUF 

Услуге и накнаде

Накнада за пртљаг 8250 HUF 

Порези  0 HUF 

Цена без накнаде за резервацију 30230 HUF 

Gde i odakle putuješ?

Iz Beograda letela za London. Nisu kenjali, ali sam imala svakako povratnu, KOJU NISU NI GLEDALI *)^£!^$&*$!(£"^!"£&!%^"£%!^£!(.......

wizz air uvodi opciju FLEX, tj, ako prilikom kupovine karte platite plus 10 evra po osobi, mozete do tri sata pre leta da menjate datum, rutu, vreme, sta god.

http://www.shephard.co.uk/news/laranews-net/wizz-air-deploys-web-check-in-in-romania-introduces-wizz-flex/5838/

uradio search:), i koliko vidim, niko nije prokomentarisao ovu vest, a deluje kao super opcija...

jel moze neko da potvrdi da mozes da menjas letove koliko god hoces puta bez vremenskog ogranicenja?

nekako mi to zvuci mnogo dobro za samo 10 evra, mozda ima neka skrivena fora, npr. da se odnosi samo na jedan let, ili vazi samo godinu dana

tih 10 eura placas po letu, i odnosi se na promenu tog leta i moras da doplatis kartu ukoliko je karta za zeljeni let skuplja od one koju si platio. tih 10 eura flexi ti omogucava da ne moras da platis, ako se ne varam, 60 eura za promenu datuma leta ili imena putnika.

hvala na informaciji, ionako je zvucalo previse dobro da bi bilo istinito:)... ako je samo za jedan let, onda se bas i ne isplati, osim ako je sansa da ces promeniti let velika ;D

Dakle, moram jos jednom da proverim, cekiranje online nije potrebno na relaciji Beograd-Rim?

Dakle, moram jos jednom da proverim, cekiranje online nije potrebno na relaciji Beograd-Rim?

Sutra putujem, a cudna stvar se desava. Prilikom popunjavanja za online check, izbacuje me - zao nam je, uneli ste netacne podatke.., sto naravno nije slucaj, unela sam tacan broj rezervacije i podatke o letu kao i svoju adresu.

Evo sad sam proverila na sajtu Wizz-a da je web check-in moguc i iz Bgd i iz Rima. To je besplatno, a mozes se cekirati i na aerodromu i to kosta 10E na dan putovanja. Proveri i ti na opciji Usefull information!

Hvala ti sto si mi odgovorila, jer sam se bas uspanicila. Sve sam lepo ukucala - confirmation number koji se sastoji od 6 karaktera, datum leta, email, i ne moze! Isti slucaj i sa drugom opcijom. I uopste me nece iznenaditi ako mi sutra budu trazili tih 10e.

U novembru mesecu, prilikom check in-a, stajala je naznaka da je na FCO besplatno aerodromskocekiranje. Ne znam zasto se odjednom i to naplacuje. Da li je neko doputovao iz Rima posle 01.januara pa da nam to kaze...

Ukoliko idete samo sa rucnim, i imate bording kartu, koju ste prethodno odstampali, jel mogu direktno na gejt ili moram prvo na salter za check in zbog provere dokumenata?

Naravno, zanima me konkretno za Fiumicino aerodrom ta procedura !!!

Moras na proveru zato sto jos uvek nismo u eu.

Ne znam da li se naplacuje za Fiumicino, videcu sutra kakva je situacija kada je u pitanju nas aerodrom.

Ja sam konacno uspela da se cekiram, ali trenutno nemam stampac, pa nemam pojma sta ce biti i da li cu morati da doplatim. Iznenadjuje me i cinjenica da mi Boarding Card nisu poslali na mail kako sam ocekivala.

Razmisljam nesto oko nepouzdanosti i one promene datuma leta posle kupovine karata sto smo komentarisali...

U principu oni ponude u tom slucaju da vrate pare ili da izaberete na toj ruti let kad vam odgovara po novom redu voznje.E sada, mene zanima da li je moguce menjati i grad povratka bez nadoknade?

Npr. kupili ste karte temisvar-forli, pon-petak.Posle nekog vremena oni taj let prebace za sreda-nedelja i obaveste vas mejlom(ovo se vec desilo).Vama odgovara samo ponedeljak-petak i shvatate da postoji let npr. temisvar-barselona tim danima :) Da li je moguce prebaciti se bez doplate?Mislim da sam pricao sa nekim ko se vracao iz drugog grada kada su mu promenili datume leta, ali se ne secam da li je doplacivao...