Jump to content

Featured Replies

meni je u IE proslo a znam da prolazi i u Google Chrom-u...

A da je iskopiras iz word-a (mail adresu) pa je pastuj u prozorce. Mozda pomogne.

Ja sam do sada ustedela (ako se moze reci da je usteda) 30e na 4 karte. Nadam se da cu dok mi traje exclusive (do 01.04.2012. da prebacim 200e  teg teg teg)

Jos jedno pitanje  :).

Gde da stavim foto aparat, punjace, aparat za brijanje i slicno. U rucni ili u cekirani prtljag.

Mobilni telefon nosim sa sobom u dzepu.

Mobilni i fotoaparat mozes bez problema sa sobom u avion,verovatno i ostalo sto si naveo.

da, sve u rucni prtljag. ja sam jednom snimao poletanje cisto iz dosade da bi mi stjuardesa dosla posle poletanja i zanovetala kako je zabranjeno snimanje poletanja jer to kao ometa elektroniku aviona. nisam mogao da verujem koga sve zaposle ::crazy:

evo da se javim i ja..leteli smo 08.04. za Stockholm iz BG sa 3 sata kasnjenja (prouzrokovanog vremenskim neprilikama u Malmeu), a za to vrijeme na aerodromu u BG je posluženo i osježenje za putnike. Putovali smo sa malom bebom pa smo ta tri sata proveli u nekom sobicku za roditelje sa djecom.. Let je bio sasvim ok , stjuardese nasmjesene ;D i prijatne. Povratak je osim terora na carini na Skavsti prosao super. U BG smo sletili sinoc u 23 i 40, i stvarno nemam zamjerki. povratne karte za nas troje sa 1 cekiranim prtljagom su nas izasle 175 eura i mislim da je to i vise nego pristojno(web check in). Stockholm je prelijep i potrefilo se i dobro vrijeme tako da smo uzi centar obisli uzduz i poprijeko.Sniženja na sve strane.. Sto se mene tice jedva cekam da ponovo letim.. Mada onaj pritisak probi usi  :ll: i da u 25 kg cekiranog i u 10 kg rucnog je stalo sasvim dovoljno prtljaga za mene suprugu i bebana (prali smo odjecu u veseraju)..i da napravio sam par fotki supruge i bebana u avionu i niko nije pravio problem.

i da, supruga je pivo greskom strateski rasporedila pola u rucni pola u cekirani tako da su 4 kilkenny-ja ostala na granici :bang: :bang: :bang:

putujem sutra za Milano iz Temisvara,da li bi neko mogao da mi kaze da li smaraju ako je kofer,odnosno rucni prtljag veci za 1cm i tezi za mozda kg? hvala unapred ;D

U temisvaru ne smaraju ni za pola metra a ne za 1cm. Opusteno.

@onetwo...samo da znas da taj pritisak u usima moze da se kontrolise vezbama. Kukao sam skoro na jednoj temi gde sam objasnio da mi se to desava samo u Airbus-u a u Boeingu nista. Ima veze sa pritiskom u kabini ali posto sam se pomirio da cu cesto leteti sa airbus-om imam tehniku i taktiku tako da prezivljavam skoro pa bez problema.

Nema cepica, voska, skrgutanja...samo konstantno zevanje i duvanje kroz zapusen nos. Svakih 10tak min. Kada krece da se spusta usitniti ponavljanja.

Najduze mi je trajalo sletanje u Sofiju. Mislim da je silazio 15min...naduvao sam se u prazno...

Lakse je bilo napisati ...kako je na aerodromima pa bih odma odgovorio.  Ovako kada kazes da letis iz Temisvara u Bergamo...

Bergamo kako kad. Cesto znaju da stavljaju kalupe ali ako je samo 1cm u pitanju, prolazis. Moj kofer je krut, nema sanse da se nabije i po cm je veci u sirinu i dubinu ali ulazi u kalup. Svaki put su mi merili rucni prtljag kada sam se cekirao i jednom prilikom na 10.600 nisu pravili problem.

Zabari znaju nekada da ti se popnu na kicmu...ipak, u vecini slucajeva su flexi

Na Bergamu su mi trazili da stavim ranac u kalup (malo sam ga ugurala da bi usao) a kofer mi je odudarao malo (oko 1-2 cm) ali za njega nisu nista rekli. Da li ce ti proveravati dimenziju prtljaga najcesce zavisi od same procene sluzbenika (1cm od 50cm je 2% ko moze biti siguran da li je omasio za 2%).

mene su na bergamu vracali za 1kg da platim valjda 30 i nesto evra... vise se ne secam. imali su vagu na samom kalupu.

onda sam obukla sve iz torbe na sebe i prosla nekako kao svercerka. oni na skeneru su ili imali napad smeha ili se krstili od mojih slojeva odece :)

ispalo je dobro. efikasan je nacin jer posle u bescarinskoj zoni vise nema merenja prtljaga pa mozete pravac u wc i ponovo se normalno obucete.

dva saveta:

- ne cekati poslednji minut za prolazak u bescarinsku zonu

- presvlaciti se u wc-u za invalide. u obicnim nema uglavnom mesta za celu tu proceduru, osim ako se presvlacite "javno", tamo gde su cesme. s obzirom da je moja strategija ukljucivala i petodupli donji ves, morala sam u invalidski wc.

Izbacili su dodatni popust za članove Xclusive club-a, ponuda važi do 25. aprila, cene pojedinih karata su prepolovljene, dakle nije loše!  clap

Ljudi da vas pitam, 5.jula karta do Brisela u jednom pravcu je 1690din a 15.avgusta je 5490. Koja je to fora, je l' je moguce da ce smanjiti?  :eat:

Ljudi da vas pitam, 5.jula karta do Brisela u jednom pravcu je 1690din a 15.avgusta je 5490. Koja je to fora, je l' je moguce da ce smanjiti?  :eat:

Rano ti je još za avgust da gledaš karte, smanjiće se to krajem maja i u junu.

mhm, pa ja sam mislila da je fora sto ranije kupis da ce biti jeftinija, ali ako je informacija sigurna cekacu, hvala  :spot:

Brzo, brzo kod Wizza danas 20% popusta na sve nove rezervacije ! clap.gif' alt=':clap:'>

Ahahaha ma zašto bi se vraćao  ;D A da probaš isto Wizzom sa istom promocijom danas ?