Jump to content

Featured Replies

On 3/17/2010 at 12:13 AM, nvukelic said:

A ako imaš i check-in prtljag?

Putnici koji putuju s prijavljenom (predanom) prtljagom moraju se pojaviti na pultu za predaju prtljage najkasnije 40 minuta prije predviđenog polaska. U nekim zračnim lukama pult za prijavu funkcionira i kao pult za predaju prtljage.

Failure to do so "MAY" result in travel being denied. U temisvaru mi je radnik na check in-u rekao ono sto sam napisao

Mislio sam, da li, ako imaš check-in prtljag, svakako radiš online check-in, a samo predaš torbu na pultu ili za tebe onda ne važi online, već moraš da se čekiraš na aerodromu i platiš?

mislim da se u svakom slucaju radi check in online, bez obzira da li imas cekirane prtljage

Ја сад идем у суботу и стварно не видим потребу да се чекинујем онлајн кад морам као држављанин србије да се јавим сат пре лета.

On 3/17/2010 at 1:27 AM, Dacia said:

Ја сад идем у суботу и стварно не видим потребу да се чекинујем онлајн кад морам као држављанин србије да се јавим сат пре лета.

U Dortmundu, Temisvaru, Dizeldorfu nema potrebe. U budimpesti nisu znali sta da mi rade, pa su mi izdali novi bording pass. Od prvog aprila je obavezan online check in, tako da trebao ti ili ne moras da ga uradis.

Па од априла наравно али сад се богами нећу узнемиравати тиме. Лепо на шалтер, добар дан, добар дан...

On 3/17/2010 at 2:41 AM, Dacia said:

Па од априла наравно али сад се богами нећу узнемиравати тиме. Лепо на шалтер, добар дан, добар дан...

Bolje se navikni na online check in posto ce  biti obavezno kako god okrenes. Pre nekoliko dana su neki likovi koji su leteli Ryanom za Gironu platili 40eura samo da im se odstampa jedan papir.

Bolje na vreme da se navikavas nego da posle blejis dok ti uzimaju 40eura

;D

On 3/17/2010 at 12:51 PM, Dacia said:

Ма нама из србије ће увек тражити нешто  :)

Ne posmatram to tako... lepo dobijes mail bar 3 puta za online checkin... treba biti debil posle toga i platiti 40eura... bez obzira da li si iz Srbije ili iz Francuske ili ko zna odakle.

zar ne?

Cinjenica je da su ljudi navrli kao muve bez glave na cheap flight-ove od kad su nam ukinute vize a nemaju pojima, niti ih previse zanima kako ide procedura i misle da je sve isto kao na redovnim letovima.

On 3/17/2010 at 12:51 PM, Dacia said:

potpuno samodestruktivan nacin razmisljanja. sa takvim predrasudama, bolje i da ne izlazis iz zemlje, ako mislis da ces svugde biti tretiran kao poslednje g.....  Ako ti je za utehu i vlasnici americkih pasosa prolaze kroz istu proceduru.

Нећу, ево палим сутра за Стајковце и то ми је максимум. Хвала на савету.

On 3/17/2010 at 2:47 PM, Cruela DeVil said:

Ne posmatram to tako... lepo dobijes mail bar 3 puta za online checkin... treba biti debil posle toga i platiti 40eura... bez obzira da li si iz Srbije ili iz Francuske ili ko zna odakle.

zar ne?

Ма слажем се у потпуности, него чисто на рачун наше приче да нас сви мрзе.  :)

Da razjasnim - imam prtljag koji sam prijavila pri kupovini karte. Odradim online check-in pre puta, pojavim se svakako sat-dva ranije, ali ne platim nista na aerodromu ?  :-[

Ako imas prtljag svakako moras da se pojavis 2 sata ranije. Ako imas samo rucni prtljag ne moras.

Online check in JE OBAVEZAN U SVAKOM SLUCAJU

Немојте штрецати људе тако без потребе. Обавезан је од првог априла. Мени је сад стигао мејл од визаира да ме подсете да летим у суботу (баш им хвала  ;D) и никакав он лајн чек ин не помињу.

Ljudi nesto cudno sam primetio na sajtu wizza!

Naime,uplatio sam karte za Barsu 4-18 jun,a danas cisto onako bacim pogled koliko su sad te karte kad ono uopste nema letova za te datume :?

Sta mislite o tome,sta bi to moglo da bude,da li je moguce da su promenili dane polazaka i sta sad ja da radim :) ?

Ukucaj onaj kod koji su ti poslali i vidi sta ti pise za te letove... mislim da ce to zavrstiti posao :)

Pise da je "confirmed", samo me sad malo zaintrigiralo,kako nema letova za te datume

Јел може неко да ми реши ,,мистерију''  :) за ове временске зоне у факин темишвару. Значи ако пише на Визу да ми полеће из Темишвара у 7 и 20, јел то 6 и 20 по нашем. И јер долазно време у Бергамо пише по италијанском (односно нашем времену).

Едит:

И да, јел се праве ,,проблеми'' око торбица око струка где ћу да турим пасош и те форе?

Vremena su izražena po lokalnoj vremenskoj zoni, što znači da je ovo

On 3/19/2010 at 1:54 AM, Dacia said:

Значи ако пише на Визу да ми полеће из Темишвара у 7 и 20, јел то 6 и 20 по нашем. И јер долазно време у Бергамо пише по италијанском (односно нашем времену).

tačno.

On 3/18/2010 at 8:57 PM, Guja said:

Naime,uplatio sam karte za Barsu 4-18 jun,a danas cisto onako bacim pogled koliko su sad te karte kad ono uopste nema letova za te datume :?

Sta mislite o tome,sta bi to moglo da bude,da li je moguce da su promenili dane polazaka i sta sad ja da radim :) ?

Ista prica kod mene. Promenili su let za dan unapred (i polazak i povratak). Nisu me obavestili. Idi na svoj profil na sajtu i tamo ce ti pisati kada je tvoj let :)

On 3/19/2010 at 3:06 PM, Masha said:

Ista prica kod mene. Promenili su let za dan unapred (i polazak i povratak). Nisu me obavestili. Idi na svoj profil na sajtu i tamo ce ti pisati kada je tvoj let :)

Pazi stvarno,i meni ista prica,pomerili za po jedan dan u napred,i sta sad ja da radim taj jedan dan,kad sam uplatio i hotel do 18 a oni pomerili let na 19 !!!! ?

Da li se ovo nekom desavalo ranije,malo mi je to neozbiljno?