Jump to content

Featured Replies

Posted

Za sada nas je troje (devojka, drugar i ja), pa ko hoće može da nam se priključi... avio karte su jeftine (mi smo ih već kupili), pa smo se za ovogodišnje letovanje odlučili prvi put za Maltu, a priča je:

07.07. iz Novog Sada do Temišvara kolima, pa vozom do Bratislave Bukurešta

08.07. Wizz-om do Malte, povratna karta je 64 eur (sa one koji se učlane u Wizz klub) inače je malo skuplja

08.-15.07. - solidan lowbudget hotel u mestu Bugibba po ceni od cca 110 eur po osobi za 7 noćenja (wc i kupatilo u apartmanu, kuhinja, bazen na krovu...)

15.07. povratak za Bukurešt, pa vozom za Temišvar

16.07. ujutru se stiže za Temišvar, zatim pravac do kola, pa za Novi Sad.

Cena povratne vozne karte je oko 40 eur, dok sam za nas troje okvirno računao da nam treba za prevoz kolima od 60 do 90 eur (gorivo, vinjeta, parking)...

Ono što nas troje zanima na Malti je sunčanje, cuganje, ronjenje i obilazak zanimljivih mesta i građevina busom i brodom... 

Ako se neko vidi u priči, neka se javi ;-)

Edited by Duya
Bukurešt?

^^Pretpostavljam da si mislio Bukurešt (kao što si rekao u temi o Temišvarskom parkingu), a ne na Bratislavu, pa sam ti i ispravio poruku. Inače bi bila malo čudna kombinacija :)

Nije li bila ipak nešto povoljnija varijanta leteti za Maltu iz Budimpešte? (Nisam proveravao cene).

• Author

Da, hvala na korekciji... Bukurešt je :-)
Što se tiče cena, Budimpešta je bila značajno skuplja kombinacija tj nije bilo povoljnije karte od 150 eur, a ovako ćemo malo videti Temišvar i Bukurešt.

• Author

Ima kod nas u kolima još dva, a koliko vidim za avion je trenutna cena karte oko 140 eur (oko 110 ako si član Wizz diskont kluba), što je cca 50% više nego pre nedelju dana...