Jump to content

Featured Replies

Iteresuje me ako putujem sa srpskim pasosem iz budimpeste, sa wizz-om, 

I ako kod sebe imam boarding pass i samo rucnu torbu, da li sam duzan da se prijavljujem na salter????

Jel bi hteo da napišeš ukratko tvoje iskustvo sa aerodroma ako si putovao iz budimpešte?

Danas:

EXCLUSIVE SALE JUST FOR YOU

Today only, book and get up to 20% OFF selected flights. This sale is exclusive to you as a WIZZ Discount Club member so hurry and don’t miss out on this opportunity!

• 4 weeks later...

Wizz go family i Wizz plus family. 

Planiram da izaberem "Wizz go family" paket jer tu mi priority boarding i drugo.. Nego mene interesuje koji paket je bolji ako ne putujemo da bude veci povracaj novaca. U principu ne treba meni novac vec moze da mi i datume pomere. Da budem jasniji.. Planiram da putujem sa porodicom na drugi kontinent, karte povratne oko 2 tauzenke.. Recimo nesto se desi, ne dao Bog razboli se neko, da ne propadne novac. Cisto da se osiguram. 

• 5 weeks later...

Da li neko ima proveren info da li ne mora da se štampa boarding karta za letove sa niškog aerodroma? Za beogradski znam da ne treba odavno i da je dovoljan boarding pass na telefonu, ali za niški aerodrom dobijam oprečne informacije, a ne bih da štampam kartu ako baš ne moram. Putujem sa srpskim pasošem.

• 4 months later...

Molim Vas, potrebna mi je pomoć.

Kupila sam kartu preko Wizz air-a za let u aprilu, zbog situacije sa Koronom refundirali su mi novac na Wizz račun sa uvećanjem od 20%. Međutim sada želim da kupim novu kartu i potrošim taj novac sa Wizz računa ali uopšte nemam opciju za to.

Kada odaberem kartu i dođem do plaćanja karte daje mi opciju da platim karticom ili bankovnom doznakom, ali ja želim uraditi to sa wizz računa na kojem imam refundirani novac a nikako ne znam ili ne vidim opciju . Ima opcija wizz vaučer ali nemam nikakav vaučer. Pomislila sam da možda tu ukucam broj svog računa međutim ne prepoznaje tako da nije to.

Usput... zvala sam na 0900 iako je minut 60 din...posle 8,5 minuta čekanja javio mi se operater i ja krenula da mu objašnjavam i veza se prekinula...tako reći ništa nisam saznala i usput potrošila 10 minuta veze itd.

Molim za pomoć.

Edited by cecapereca
dodatak teksta

i meni se to desilo u četvrtak. bio sam ulogovan i imam iskustva sa bar 50 kupljenih karata.

u kasnijim pokušajima se pojavila i ta mogućnost ali više nije bilo cena koje sam tipovao.

Ulogovana nego šta. 

Dođem do samog kraja za plaćanje i daje mi se dve opcije za platiti , kreditna kartica i bankovna doznaka. Opcija sa wizz računa nemam.

Ne znam šta da radim.

Pokušala sam i sa telefona i sa kompa ali nema.

Da li kod tebe ima i treća opcija?

Da nije mozda problem u ukupnoj ceni karata, koje su vise od iznosa na Wizz racunu, pa zato uopste ne nudi tu opciju? Mozda novac sa Wizz racuna ne moze parcijalno da se iskoristi, vec samo citav iznos odjednom?

Samo nagadjam, jos nisam probao, ali i mene verovatno uskoro ceka ista muka.

Edit: Evo upravo sam probao, nije stvar do iznosa, nudi mi opciju: 

"Use your WIZZ Account's credit for your payment!

Your balance: ‎€ XXXX"

Ispod su opcije da se odabere kartica ili slicno. Ne znam sta je problem kod vas, mozda je sajt bagovao.

Edited by Dragance

Wizz uveo 9 novih destinacija iz Beograda, neke jako zanimljive tipa Turku, Hamburg i Lisabon. Random search za datume u novembru nudi LIS za 50 eura.

Tu su i Oslo i Barsa.. odusevljenjeee ???

ceme za sada super, septembar oktobar npr, karte do 30ak e

2 hours ago, Dragance said:

@golosina likes this:-)

A i meni deluje sjajno, jos samo da se normalizuje situacija:banana:

Golosina JUČE kupila LH kartu za te neke datume, 3x skuplje i danas vidim ovo ?
Ali da, Golosina svakako likes this ? Ceo novembar su letovi 3000 RSD ? Samo da zaživi linija, da ne prođe kao onaj TAP što nije potrajao ni godinu, i naravno, da se normalizuje sve. 

3 minutes ago, golosina said:

Golosina JUČE kupila LH kartu za te neke datume, 3x skuplje i danas vidim ovo ?

Ajoj, nisam hteo da pominjem, nadao sam se da su one karte od 500 evra, kasnije kupljene za 200 i neki evro bile za neku drugu destinaciju:wacko: 

Ali, dobro, buducnost je svetla:biggrin:

• 6 months later...

Htela sam da vam skrenem pažnju na jednu situaciju - kada Wizz otkaže let i vraća kredit na Wizz account, kredit može iskoristiti samo osoba koja je vlasnik accounta. Dakle, ako kupujete nekom drugom kartu sa svog accounta, pa karta bude otkazana, ta osoba neće moći da iskoristi kredit, nego samo vi.

Cek, da li sam dobro razumeo, ja kupim 2 karte, za sebe i saputnika, let otkazan, sav novac ide nazad na moj Wizz nalog. I sad ponovo hocu da uzmem 2 karte, za iste 2 osobe i ne mogu da iskoristim taj kredit za obe karte? Cak i ako putujemo zajedno?

nisi dobro razumeo ? 

dokle god se ti na rezervaciji možeš kupiti i za druge ljude (znači vlasnik wizz naloga + kogod još na istoj rezervaciji)
ako hoćeš da kupiš kartu za nekog drugog, bez tebe na rezervaciji ne možeš je kupiti 

1 hour ago, deleter said:

nisi dobro razumeo ? 

dokle god se ti na rezervaciji možeš kupiti i za druge ljude (znači vlasnik wizz naloga + kogod još na istoj rezervaciji)
ako hoćeš da kupiš kartu za nekog drugog, bez tebe na rezervaciji ne možeš je kupiti 

da, to :)

nisam bila ja precizna. ako zajedno putujete, sve ok.