Jump to content

Featured Replies

Posted

Potreban mi je neko ko bi zeleo da putuje sa mnom na 4-5 dana u neki evropski grad, preko putnicke agencije... :) Oko destinacije bi smo se dogovorili... 

potreban mi je neko ko je za zainteresovan za putovanje u neki evropski grad javite se 

• 2 weeks later...

Nasla ponudu na popustima preko agencije , putovanje u Istanbul, 86 evra, busom, 2 nocenja sa doruckom. 19-og juna putujem, ko je zainteresovan nek se javi.

Koja je agencija u pitanju Andrea? I odakle je polazak jer ja sam iz Krusevca?

Ja sam to uplatila preko popusta, i još uvek ponuda važi. Agencija je Party travel iz Beograda, a i polazak je iz Beograda takodje. E sad ne znam da li staju u drugim gradovima, to moras da vidiš sa agencijom. Pozdrav

Pa verovatno sam sad zakasnio, nema vajde, ta agencija ionako nema predstavnistvo u Krusevcu. Hvala tebi na informacijama. poz

• Author

Ako je neko raspolozen za Milano sa fakultativnim izletom  u svajcarsku negde krajem jula, nek' se javi... U pitanju je poznata agencija...  :spot:

• 1 month later...
  • Author

Da li je neko od mladjih forumasa zainteresovan za neku evropsku destinaciju, npr. Italiju u trajanju od 5- 6 dana?  :smile:

Edited by flying kathy

flying kathy, ja razmisljam da posetim Torino, ali jos nista nisam odlucio. Imas li neku predstavu o cenama?

Ja sam za Nicu oko sredine avgusta, u svojoj reziji povoljnije je, hosteli se mogu naci za 20-30e dnevno u nekima imate i dorucak besplatan, bus Nica-Beograd povratna je oko 150 eura.

Kathy, jesi ti otputovala negde (ne prihvata se ako je u svojstvu vodica agencije) u poslednjih 6 meseci? Da li putujes tako cesto ili se samo javis kad tvoja agencija smisli neku "zanimljivu ponudu"?

• Author

Kathy, jesi ti otputovala negde (ne prihvata se ako je u svojstvu vodica agencije) u poslednjih 6 meseci? Da li putujes tako cesto ili se samo javis kad tvoja agencija smisli neku "zanimljivu ponudu"?

Putovala sam u Holandiju i Poljsku pre dva meseca... I da...ne mogu nikako da putujem u svojstvu vodica, kad nisam vodic  :smile: Kad ''moja'' agencija izbaci povoljne ponude, koje odgovaraju budzetu, onda se koferi pakuju...   

• 2 months later...