Jump to content

Featured Replies

Posted

Поздрав свима!

Овај годишњи одмор одлучио сам да проведем дефинитивно на Азијском континенту, али једноставно не знам куда ћу пре :) У Сирији и Јордану већ сам био, тако да ми остаје највероватније Иран. Да ли има неког ко би ми се придружио на путовању које би трајало од 18.августа до 08.септембра? Исто тако, има ли предлога шта је интересантно за видети у Турској и Ирану ?

• 5 weeks later...

Poz.

Pa tebi se bas niko nije javio za tvoju avanturu. Mnogo ti je ambiciozna tura za nase podneblje. Ljudi su kod nas navikli da idu agencijama :)

Moja zelja je jos od prosle godine da idem u iran. I ja sam obisao ceo bliski istok , pa je nekako na redu sada Iran. Meni se svidja varijanta da se ide vozom.ali na zalos ne znam ni kada cu da imam slobodne dane tako da pitanje je da li cu ove godine moci nesto tako da isplaniram. Mozda samo turka jedno 7-10 dana.

Ako odes lep provod i nemoj nista da te pokoleba da promenis plan.

• Author

Nisam odustao od puta, i trenutno sam u procesu dobijanja odobrenja Ministarstva inostranih poslova u Teheranu. Ukoliko mi odobre ulazak, odlazim u ambasadu u Beogradu i u roku od pola sata dobijam vizu. Niko se nije javio jer je put relativno skup. A i ja sam malo izabrao "krace" putovanje jer idem sve do Teherana avionom. A tamo.. polaaako :)