Jump to content

Featured Replies

Posted

Planiram zimu i odlazak u Livigno na Freeride festival, pa bi ovog puta išao avionom Beograd - Basel i onda nekako od Basela do St. Moritz-a. St. Moritz i Livigno su bilizu i postoje autobusi koji ih povezuju. Avio karta je jeftina, rešio sam i problem transporta opreme, ali cena povratne vozne karte (Basel - St. Moritz) po osobi mi je prevelika... izađe 180 eur bez prtljaga !!! Razmatrao sam i da uzmem rent-a-car, koji bi me koštao nekih 250 eur sa svim troškovima, ali traže depozit od 1500 eur, pa to svakako otpada.

Em Wizz više nema letove za Milano, odakle prevoz do Livigno-a ima ok cenu, em što za relaciju Novi Sad - Milano nemam šemu za transport opreme, pa mi je izgleda Basel jedina opcija.

Da li neko ima ideju kako što povoljnije preći tih 2x300 km ?? Stopiranje ne dolazi u obzir, jer nas je dvoje i nosimo snowboard opremu.

• Author

Easyjet ima letove BG-Milano.

Hvala, ali zbog visokog iznosa doplate za sportski prtljag, više mi odgovara Basel jer ga od tamo za male pare mogu poslati i vratiti busom.

Jel imate manje od 26 godina i ISIC karticu?

Ne, 33/36 :-/

• Author

Ne bih busom... četiri puta sam do sada išao kolima, pa sam hteo da malo promenim, odem avionom do Basela i nađem šemu do Livigno-a / St. Moritz-a... verujem da ima, ali ako ne nađem, opet auto :-) 

Inače kolima sa svim troškovima košta oko 300 eur i stiže se za nakih 12 sati (1100 km) od Novog Sada.

Možete da uzmete Interrail One country pass za Švajcarsku. Za vas košta 125 EUR i sa njim imate pravo da se vozite 3 dana koja izaberete u roku važnosti od mesec dana. Svakako je jeftinije nego tih 180 EUR.