Jump to content

Featured Replies

Posted

Znate onaj momenat u životu kada Vam nesto klikne i znate da morate nesto da promenite. To mi se desilo pre nekog vremena. Zapravo oduvek mi je u podsvesti misao da zelim da putujem svetom, da istrazujem drugačije kulture, zemlje, običaje... I sada zelim da realizujem tu svoju misao i u oktobru mesecu se zaputim na jedno prelepo putovanje... Svako ko bi zeleo da iskusi takvo nesto, neka mi pise, zato sto bih na ovo putovanje zelela da krenem sa nekim, zvog ciste sigurnosti, i kako bih izbegla usamljenost na putu. Ono sto je bitno da pomenem da ce se put odvijati uglavnom auto stopom, kada god prilika bude to dozvoljavala, a smestaj planiram da organizujem Couchsurfingom... Tako da ako ima zainteresovanih, nekoga ko opet ima iskustva sa ovakvim putovanjima, neka podeli svoje iskustvo sa nama....

Edited by Lazar

• Author

Hvala ti Lazare na ponudi, ali za vreme letnje sezone ja radim u Grckoj, tako da do kraja septembra nema meni mrdanja odande, i na zalost ne mogu u Gruziju, mada bih volela. Znam da je sirok pojam, ali mislim da bi bilo malo diktatorski da ja odredim celu putanju i da trazim od nekog da se prilagodi. Ukoliko je neko zainteresovan kada se bude javio, definisacemo konkretnu putanju i zemlje, do tada bih volela malo da istrazim koje su mi opcije, da cujem pokoji savet...

Veliki pozdrav

• 1 month later...

Iako mi tada pocinje fax vrlo je moguce da idem u oktobar sa tobom,naravno ako se dogovorimo.

Da li bi ti isla na 1 mesec da obidjes jednu zemlju ili mislis vise njih da obidjes?

Ako mozes u pp da mi kazes koje si godiste?

• 3 months later...

Zdravo

Mogu da idem posle 10 januara 2015 sve do marta.Znaci od 30-40 dana bi mogao da odvojim.
Dali ste zainteresovani za neku kombinaciju? Dolaze u obzir Vietnam, Filipini, Sri Lanka, Laos......Autostop ne preferiram,a ni couchsurfing,nije skup smestaj po Aziji tako da bolje da si platim nego da spavam kod nekog,pa kad on ide na posao da moram da izlazim iz stana.......(ima takvih slucajeva na couchsurfingu,tj domacina koji to traze kao uslov)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Zdravo

Mogu da idem posle 10 januara 2015 sve do marta.Znaci od 30-40 dana bi mogao da odvojim.

Dali ste zainteresovani za neku kombinaciju? Dolaze u obzir Vietnam, Filipini, Sri Lanka, Laos......Autostop ne preferiram,a ni couchsurfing,nije skup smestaj po Aziji tako da bolje da si platim nego da spavam kod nekog,pa kad on ide na posao da moram da izlazim iz stana.......(ima takvih slucajeva na couchsurfingu,tj domacina koji to traze kao uslov)

Zdravo :) ja sam zainteresovana za Sri Lanku pocetkom januara :)