Jump to content

Featured Replies

Posted

Kao sto naslov kaze.. pisite sve sto znate o nacinima da se upise neka skola i promeni turisticka viza?

Mene to licno zanima zato sto imam navedenu, jelte.. a verujem da ce i drugima biti od pomoci.. Od mog puta u skorije vreme nema nista.. pa sada imam vremena natenane da planiram "strike two" sto bi se reklo :)

Veoma sam zadovoljan ljudima na ovom forumu.. pa eto, da zivne rasprava i na ovu temu malo..

Verovatno takve poluge nemaju, ali da imaju budi siguran da zbog ovog pitanja nikad ne bi ušao u Ameriku :P

Uglavnom, ako želiš najlegalnije moguće ovo da izvedeš, onda za bilo koju vrstu školovanja treba da apliciraš odavde, u našoj ambasadi.

Međutim, poznajem jednog Rusa koji je sa j1 vize (za work and travel program), prvo prešao na turističku, pa je onda upisao neku školu jezika i uspeo da pređe na studentsku vizu.

Pošto ti kažu da to nije moguće, a ti lepo skupiš pare, nađeš advokata i on ti sve završi. Kako, nemam pojma.

• Author

Advokati sve zavrse kad imas pare.. jednom mom prijatelju cak i azil zavrsili, i to kao da je gej.. pa ugrozena ljudska prava..

Samo.. da imam toliko para.. verovatno bih postavljao druga neka pitanja.

Nije tacno da ne moze.. samo znam da postoje neki mehanizmi kojima se oni stite od toga, a koji, naravno mogu da se zaobidju.. sacekajmo.. mozda ce se javiti neko iz prve ruke..

Ja posto imam turisticku, ne bih rizikovao da se prijavljujem na neku drugu.. pa da mi i ovu suspenduju :D

Inace.. iako nije vezano za temu (mozda otvorim i novu) zna li nekako kako se dolazis u kontakt sa firmama koje imaju pravo da zaposljavaju ljude sa h2b vizom?