Jump to content

Featured Replies

E, ladno bilo na TV-u o ovim likovima pre neki dan. Cini mi se explorer, natioanl geographic ili tako nesto....

ultra!

..cega se sve ljudi nece dosetiti

evo ja sam vec pochela da skupljam plutajuce djubre iz coshkova svoje sobe  :roll:

iva

• 6 months later...

Eto ti sad, taman sam pomislio da sam nasao nesto interesantno, a topic vec ovde  lol::

Hoce to od nespavanja i knjige...

Uglavnom , genijalno  :spot:

:mrgreen:

dobar nachin da se skrene paznja na neko djubrishte, or samting, skupish boce, napravish ovo chudo, doplovish od ns do recimo bg i eto ti medijske paznje ko u bajci...

clap.gif' alt=':clap:'>

Ja sam za... samo javi na vreme kad krecemo!

Mozemo iskoristiti svo ono silno djubre iz podzemlja Petrovaradina!

U svako doba sam spreman za takvu i slicnu bizarnu i antologijsku dogodovstinu  ::crazy:

Posle mozemo zvanicno i simbolicno da pustimo djubre da u nase ime udje u Evropu bez pasosa i vize, posto mi vec ne mozemo (samo je Djerdap problem), mozemo i da ostavimo u nekom mulju za buduce narastaje da iskopavaju, ili da poklonimo ministarstvu za ekologiju kao prilog za buduci muzej reciklaze!

U svakom slucaju, ideja je  :spot: ali nemoj da ostane samo ideja.

:mrgreen:

Moguci scenario: Sede neki ugodno zavaljeni na djubretu ?i :pij: ljuljuskaju se na talasima. Skladno zvizdukanje odbija se o zalutale galebove. Poneki prihvataju ritam: kud plovi ovo djubre! zvizhd ?Ljudi se okupljaju na obalama, babe se krste i dovikuju: crna deco, silazte sa tog djubreta! ?Bebe zavidljivo gucu. :weed: I mi djubre za trku imamo, divi se prolaznik u patriotskom zanosu pijjj. ?Nase djubre, istine radi sa inostranim primesama, ?evoluira u najvece i najlepsije plovece djubre na svetu. ?Ulazi u Ginisa, i munjevito lansira nekoliko forumasa ?u odabrane politicke krugove. ? ::arabia: Ostali ucesnici akcije dobijaju Nobela za ekologiju, i sa novcem od nagrade, vise puta ,obiaze svet. clap.gif' alt=':clap:'> ? - the HAPPY END-

e pa drago mi je da vam se svidela ova ideja,  i ja sam naravno potpuno spreman da tako neshto i odradimo, a sasvim sam siguran da bi se josh nekoliko mojih prijatelja angazovalo oko toga...josh ako bi nahvatao nekog od drugara sa akademije da o tome naprave i dokumentarac moglo bi stvarno da postane i neshto vece...

mislimo o tome...