Jump to content

Featured Replies

Posted

A zašto ne uključite Putospektivu u celu priču? Možda me utisak vara, ali sve mi se čini da se KP, sa ovim pojačanim aktivnostima, zatvara u odnosu na druge slične projekte umesto da im pruži podršku i istu dobije zauzvrat.

Edited by chivitli

Poslednje tri ili četiri Putospektive i jesmo reklamirali na svom FB-u, a bilo je i u margini sajta, stajalo je tokom sedam dana pre samog događaja. Samo ova poslednja mislim da nije bila u margini sajta, otkako smo lansirali novi, ali biće i to kasnije, no svakako je bilo na FB-u, linkovali smo njihov i pejdž i sajt i event   :)

Ne samo što smo ih najavili, nego smo to uradili lepo i od srca. I sama znaš da šerovan link malo znači ako uz njega ne ide i slika, rečenica, preporuka. Pre nego što počnu teorije zavere o tome kako je Klub putnika gnezdo diktatora i monopolista, izvoli, kad me već teraš da kopam po fejsu :)

putospektiva-10.jpg

putospektiva-11.jpg

• Author

Ne samo što smo ih najavili, nego smo to uradili lepo i od srca. I sama znaš da šerovan link malo znači ako uz njega ne ide i slika, rečenica, preporuka. Pre nego što počnu teorije zavere o tome kako je Klub putnika gnezdo diktatora i monopolista, izvoli, kad me već teraš da kopam po fejsu

Slažem se da je offtopic, ali bem li ga, ja volim da dobijem odgovor kad nešto pitam, a nisam ga dobila prvi put pa rekoh, možda ga niste primetili u svem onom pisaniju :)

Izzvinjavam se na nepravednoj optužbi. Daleko sam od teorija zavere ali i dalje imam utisak da ne podržavate dovoljno domaće slične projekte, inicijative, putnike. Ali to je definitivno za drugu temu gde bih rado obrazložila svoj utisak a još radije pročitala objašnjenja koja bi me uverila da grešim :)

Edited by Snezana011

Dobra je to tema i zaslužuje da se o njoj razgovara. Nego, ja uopšte ne mogu da nađem opciju da podelim ovu temu na dve. Hajde ako neko od moderatora ili administratora ume, neka me nauči :) Nova bi se mogla zvati "Klub putnika i srodne organizacije/pojedinci" ili tako nešto. Snežana, možeš je ti otvoriti, pa ćemo u nju premestiti poslednjih par postova odavde, a ovde nastaviti o izdavaštvu. Dakle, otvori temu i napiši šta te žulja :)

• Author

Poruke prebačene u novu temu, Snežana (a i ostali) bilo bi dobro ako možeš obrazložiti svoj utisak   :)

Naravno, samo mi treba malo vremena, da sakupim 'dokaze' da opet ne bude samo utisak kog činjenice opovrgavaju. :) A kako je ovde spor net i upravo intezivno radim na koricama i prelomu moje knjige, a dosta vremena sam posvetila delenju informacija koje imam o izdavanju sa vama, to će mi trebati sigurno par dana da nađem vremena za ovu temu (da se pripremim, je l' te :)). Dotle će se možda još neko uključiti, budući da pouzdano znam da nisam jedina koja ima taj utisak.

Edited by Snezana011