Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav ljudi, uskoro bih trebao ici u HN. Drugar kupio stan tamo, pa bi nas dvojca da idemo da radimo neke fizikalije tamo pre nego sto pravi majstori dodju. Pa bih trebali preneki neku kolicinu alata, tipa - hilti busilica, brusilia , razni čekići , kljucevi i slicno. 

Kakva je procedura na granici, sta treba da radim? Da ne odem tamo pa da mi kazu FT1P :D

Hvala svima unapred

Pa ja mislim kao i za sve drugo sto zelis da vratis, a ne zelis da rizikuje splacanje poreza...dakle, odstampas spisak alata i na granici trazis da ti pecatiraju/overe...na povratku samo prikazes...

Realno, verujem da ako se vidi da je alat stariji, koriscen tesko ce ti bilo ko postavljati pitanja...

Da, to je što se tiče izlaska iz Srbije, što kaže Un I.Q. ue i povratak alata u Srbiju.

Međutim, crnogorci mogu praviti problem za unos alata. jer predpostavljaju da alat služi za rad (na crno).

• Author

OK. Hvala. Nasao sam na netu neki papir koji se odstampa pa se tu napise spisak. Ali nije mi palo na pamet da crnogorci mogu da pomisle da se radi na crno. Sto verujem da nije redak slucaj... 

Мислим да је кључна реч АТА Карнет.

Ми смо прошлог лета носили алат и неке електронске делове из Београда за Бијељину и није нам се исплатило да користимо АТА Карнет, па смо шверцовали и у једном и у другом смеру. ::crazy:

Edited by Indijanac