Jump to content

Featured Replies

Posted

cao ljudi...planiram ovog leta da potegnem do gruzije i muci me samo jedna stvar!novi pasos sam napravio pocetkom januara ove godine..i misteriozno se iz njega otkinula prva strana predvidjena za pecete,vize...ravno celom duzinom...ja sam to zalepio sa trakom..naravno to se vidi...i bio sam do policije i pitao i naravno rekli su da moram da pravim novi i da necu moci da prelazim granicu!
pa reko vas da priupitam za misljene...jer to stvarno ili samo zele da me klepaju po dzepu...

A pazi šta se meni dogodilo. Polomio mi se onaj plastični deo, najvažniji deo pasoša. Pukao, celom dužinom, blizu mesta gde se stranica drži za pasoš, i otpao - sa sve mojom fotkom, podacima, brojem pasoša itd. Broj pasoša je polomljen na pola, po dužini. Uzeo sam superlepak i zalepio tu jebenu plastiku, naravno vidi se linija duž koje sam lepio, a još je i malo ukrivo. Za svaki slučaj, prelepio sam i selotejpom, ako se odlepi superlepak da mi ne otpadne negde pa još da izgubim. Zamisli otvorim pasoš na granici, a ono nema glavnog dela  :shockkk:

Dosad sam sa superzalepljenim pasošem bio u Španiji, Maroku, Mauritaniji, Senegalu, Norveškoj, Turskoj, Mađarskoj i Grčkoj. Uvek pomalo zastrepim da će me oterati u tri lepe kada vide pasoš, ali dosad još niko nije ništa rekao. Što ne znači da neće, krčag ide na vodu dok se ne razbije. U svakom slučaju, ne nagovaram te da putuješ tako, samo ti prenosim svoje iskustvo.