Jump to content

Featured Replies

Posted

Cura i ja planiramo 09. 07. da krenemo kolima za Lefkadu i budemo tamo 6 - 7 dana a zatim par dana da provedemo i na Kefaloniji za zatim povratak. Par koji je trebao sa nama iznenada je otkazao tako da sada tražimo nekog ko je spremen da podeli novac za gorivo i putarinu. Svako zaiteresovan može da postavi pitanje. Slobodni ste da sami birate smestaj gde želete da odsednete na Lefkadi i ne morate sa nama na Kefaloniji ukoliko ne želite, u povratku bi došli po vas i vratili bi se svi u Srbiju.

Hej, ja imam drugare, decko i devojkam hteli su da idu kolima u Pargu, ali su ih zeznuli, u smislu nece imati kola kojim su hteli da idu (posto drugar ima kutiju sibica- suzuki maruti i s njim se ne usudjuju da putuju). Ajde bas cu da ih pitam pa da vidim da li su i koliko zainteresovani

• Author

Jel su se odlučili tvoji drugari, neka se jave ukoliko su zainteresovani pa da svi popričamo i upoznamo :)

Izvini, zaboravih da odgovorim. Pitala sam ih. Odustali su definitivno ove godine od mora. Nategnuto im  je zbog para i ne mogu da se usklade s godisnjim odmorima tako da nista ove godine 

Upravo se vratio sa Lefkade. Super vreme, nema guzve. Obavezno idite na Katsiki i Eggremni Beach. Mozete autom ali preporucujem brodom (putevi brdoviti i uski) svaki dan polasci iz Nidria imaju. Novim auto putem idite kroz Grcku jer ima dve naplatne rampe i to 5 eura sve ukupno. Kroz Makedoniju obavezni shoping ako hranu ili cigarete hocete da dokupite, jeftinije nego kod nas. Avanturistkinjo sto se ranije ne javi, ja cu ici opet u Grcku za mesec-dva pa ako imas tad slobodnog vremena javi se.

Meni se iskreno ide na more ali nemam s kim tako da ne znam sta da radim. :/

ista situacija i kod mene,hajmo zajedno...ja mogu od 07.07 do 21 .07 ,tada mi se zavrsava godisnji!!!