Jump to content

Featured Replies

Posted

Potreban saputnik/saputnica avanturistickog duha za zajednicko letovanje u avgustu mesecu (druga polovina avgusta).

Ja sam iz Beograda, sportskog sam duha, ne volim klasican odmor lezanje na plazi i citanje knjiga, vec malo intenzivniji sa obilascima, razgledanjima i sl.

Za sve dodatne informacije i pitanja - stojim na raspolaganju, kontakt preko pp

• 4 weeks later...

Ja sam zainteresovana, baš za drugu pol. avgusta ili čak septembar. Gledam neke varijante. I jako, jako bitno mi je da bude povoljno.

Volim da razgledam, samo što ako je u pitanju more, mislim da se to baš ne nudi.

I ja tražim saputnika/cu za more, možeš da pogledaš moj današnji post.

Uvek ostajem na raspolaganju i za neka druga putovanja - jesen. Može Prag, Budimpešta, Nica, Rim, Bratislava...

• Author

Pozdrav svima!

Za ovih mesec dana od kada sam postavila poziv forumašima i svim ljudima dobre volje da mi se jave, iznesu predloge, ideje za zajedničko letovanje, moj post je pregledalo neverovatnih 750 ljudi. Od toga,javilo mi se njih recimo petnaestak, od kojih je deset odustalo jer su imali neke druge zamisli (sve samo ne ono što sam jasno naglasila u svom postu). Sa nekih troje - četvoro sam imala intenzivnu komunikaciju, a samo sa jednom, čitajte JEDNOM osobom sam se i upoznala, sela i razgovarala o idejama, planovima, podeli troškova i sl.

I nisam uspela da nadjem saputnika jos uvek, no poziv i dalje stoji, svi su na mom putu dobrodosli.

Srecno!

Nei Pori koji ja imam u vidu 18.8. svakako nije avanturizam, ni neki intenzitet ::crazy:

Ali jeste letovanje, pa ako je bilo ko zainteresovan, ponuda je jos uvek otvorena.

Tako kod mene stoje stvari za ovaj period.

U svim drugim i kasnijim prilikama, @kajabgd mozes da racunas na vrlo slicna interesovanja. Gde god da odem, trudim se da sto vise vidim, saznam, naucim.

Pozzz! :spot:

Cao,zainteresovana sam za svaku opciju samo da nije nesto preskupo.Kad tebi odgovara da se ide? Pozz

• 2 weeks later...

Pozdrav svima. Ja sam Tijana,dolazim iz okoline Novog Sada i potreban mi je saputnik/saputnica za putovanje. :) Zelim da idem na Sutomore. Smestaj sam vec nasla,i to veoma povoljan. Zainteresovani neka mi pisu na mail. Ja sam kartu rezervisala,ja idem sigurno,necu ispaliti nikoga. :) Ako vam je lakse,pisite mi na facebook-u. email: [email protected] ; Facebook: Tijana Lukic.

• 7 years later...

Cao,ja zelim cesto da putujem....potreban mi zenski saputnik ,uglavnom bi ja placao,mozemo se dogovarati gde bi putovali .Ako su neke devojke,zene zainteresovane od 35 do 48 god. Neka se jave,da popricamo...

Srecno,putnik.