Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li ima neko zainteresovan za zajedničko putovanje na Zakintos? Isplativije je kada podelimo troskove smestaja. Isla bih preko agencije Rapsody. Ne moramo provoditi vreme zajedno preko dana, uveče možemo izaći zajedno, dakle bez smaranja, sve skroz neobavezno i opušteno, kako se već organizujemo i kako kome odgovara. :) Ana

• Author

Isla bih za nekih osam-deset dana otprilike... Ima aranzmana. Mozemo se naci u gradu na kafi, upoznati i sve dogovoriti. :D

• Author

Pa sada ima aranzman, za 11.jul, ako uopšte ima još slobodnih mesta preko Rapsodija. 230 e autobus i smestaj, jos tri smestaja su ostala unponudi. Zakintos, zaboravih napisati destinaciju. xD :D

• Author

nema od ovog Nista vidim xD ovo ne funkcionise ovde kod nas, jedino preko. vidim da se ni na drugim temama niko nikom nije javio. idem sutra da uplatim xD

• 2 weeks later...
  • Author

Jos nista... izvisila za sve dobre ponude :( sad 26. jula ima ponuda za Zakintos avionom, smestaj u Tsiviliju, 360 e po osobi plus taksa 38e, ili Filipo travel isto 26. jul avion, smestaj Argasi... Da li bi neko isao? 

Edited by Anais Anais

Ja ti se uklapam u tvoje starosni kriterijum, iz Beograda sam i hoću u Grčku :) Ali ne bih baš na Zakintos, najvažnije mi je da je jeftino, znam da će mi biti lepo gde god da odem i sa kim god. Odgovara mi početak avgusta

Da li si nekog nasla? Ako nisi mozemo krajem jula da odemo nasla sam dosta dobri last minute ponuda samo treba sto pre otici i rezervisati.

JA MOGU KRAJEM AVGUSTA,AKO SI RASPOLOZENA DA SE NADJEMO ZA DOGOVOR PISI [email protected]

Cao,da li si iskljucivo za Grcku zainteresovana? Odgovaras mi po godinama :) mada,meni je kasno,kraj avgusta..tad bi vec morala da se vramim :(

• Duya locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.