Jump to content

Featured Replies

Posted

Drugari… prica kaze sledece….

Stiglo mi je mali million mailova od clanova HC-a i CS-a koji dolaze na EXIT. Neki traze smestaj neki traze samo neko druzenje cirkanje i istrazivanje NS-a pa je meni palo na pamet da organizujemo veliko okupljanje  ST-a CS-a i HC-a  negde na Dunavu dan posle EXIT festivala. Kao lokacija palo mi je na pamet plaza «Becarac» ispod fakulteta ali mislim da ce tamo biti velika guzva poshto je tu odmah EXIT kamp. Sa druge strane Dunava, ispod mosta Slobode ima dobra plaza ali je celo popodne sa te strane sunce.

Mozda ne bi bilo loshe da mi predlozite neku lokaciju dalje od NS-a ali ne sad previshe daleko i negde gde se lako stize gradskim ili prigradskim busevima kako bi ljudima mogla da objasnim kako da stignu do tamo.

Hajde... da cujem predloge pa da organizujemo nesto! Prilika je odlicna!

No, dobro...  za one koji nis iz NS-a od vas trazim da svim ljudima koji vam se jave da dolaze na EXIT javite za ovu zurkicu... i naravno da se i vi pojavite tamo.

Sta kazete na predlog?

Imate li josh nekih ideja?

;D

naravno i ja dobih djumle mejlova preko CS-a

prosle godine smo organizovali neko totalno spontano okupljanje + nocno kupanje na Becarcu jedan dan pre festivala i pridruzila nam se neka silna gomila Britanaca. Bila je to jedna od boljih zurki.

Isto sam sada to predlozio i ovim ljudima uz naznaku da cemo se jos cuti i kontaktirati da se dogovorimo gde i kada se nalazimo...  :dance:

imamo dovoljno vremena ;)

...pa je meni palo na pamet da organizujemo veliko okupljanje  ST-a CS-a i HC-a  negde na Dunavu dan posle EXIT festivala...

Jel mi prichamo o istom exitu? posle exita se dva dana spava...

Kako je KPS sada registrovan sledeće godine, ako ste zakasnini ove, možete da aplicirate za jedan stand na EXIT-u i promovišete NVO.

imamo mi nvo choveka sa sve uspeshnom zenom koja stoji iza njega, koji su mislili na to na vreme :)

smartass

• Author

Kako je KPS sada registrovan sledeće godine, ako ste zakasnini ove, možete da aplicirate za jedan stand na EXIT-u i promovišete NVO.

sve uradjeno... vidimo se na EXIT-u!

;D

• 3 weeks later...

i shta sad bi sa onim exit related okupljanjem van tvdjave?

jel to josh uvek postoji?

• Author

i shta sad bi sa onim exit related okupljanjem van tvdjave?

jel to josh uvek postoji?

naravno da postoji... samo josh uvek razmishljam koji dan ce biti ... lokacija ce biti Futoshki park ali josh uvek se dvoumim izmedju petka i subote

;D

za vreme exita okupljanje ima smisla samo na shtrandu neko popodne, frizbi i to...

kako vam se svidja subota?

trebalo bismo da se pokrenemo malo oko ovog okupljanja da ne propadne

(meni se bash okuplja  flowers::)

shta fali kamenichkom parku?

Cekajte, kako sad subota!?Zar niko ne ide na Stonse?Oni su u subotu.

No, dobro. Lepo se provedite.  :banana:

• Author

Nemojte mi kvariti plan i program...  ;D

prvo... subota, frizbi i strand nikako ne idu zajedno poshto ce tona bakica da nam skace po glavi sto sad to tu leti jer je subota familijarni dan na strandu!

Mislim da je park mnogo bolje reshenje...

Kamenicki ili futoshki... sve jedno je

Preporucujem futoshki.

A mozemo da se okupljamo i u petak i u subotu...

Znaci... prva tura, vidimo se u petak popodne u 4 sata u futoshkom parku. Recite svim strancima i domacima na koje naletite!

;D

pa ljudi...sta da vam kazem...

dobar provod zelim pa se vidimo na nekom buducem skupu.. ziveli!  :pivoooo:::crazy:

Sad me potpuno bunite...

neka bude subota 15h futoshki park... finalno!!

ako neko bude nesto menjao...  :maddd:

15h po Greenwich-u ili ???  :ll:

:pij:

Да се одма' извиним Марини што нисам успео синоћ да се нађем с њом, јер како сам ушао на тврђаву нисам знао ди сам, а нисам успео ни да нађем НГО стејџ, журио сам на Бисти Бојсе. kiklop