Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo ! Trazim drustvo za letovanje, isao bih na more ali nemam sa kim :(  Slobodan sam sredinom avgusta, 10.do 25, moze CG, moze Grcka svejedno je samo da se ide :) 

Pozdrav svima !!!

Eloooo. :D Ja i dve drugarice najverovatnije picimo u Crnu goru vozom :D Ali picimo u kamp :) Pa ako si voljan mozemo da se dogovorimo :D

Pa tako sredinom Avgusta nista specijano nismo jos odredilii datum :D

Ali ako si zainteresovan/ a mozemo da se dogovorimo :D

Pa ono da se samo dogovorimo kad krecemo :D I nadjemo se dole na obali.xDD :D Pa ludujemo zajedno :D Za pocetak: Ja sam NEMANJA. :) Vi?

Eee super vi napisite kad cete biti od prilike dole msm kog datuma ste planirali tacno da krenete? :D :D :D

i ja sam od 10-og na odmoru :D jos nisam odlucio sta bih, ovo pocinje da zvuci super, pogotovu gitare i tarabuke :):) ima li mesta? u fulu sam sa opremom, cak imam i viska :)

Ee raspitaj se za voz nisam sigurna da ide od Beograda...Ja sam iz Valjeva pa pruga Beograd Bar prolazi kroz Va...Otkad su bile poplave jedan deo pruge je unisten tako da znam da vozovi sigurno ne saobracaju tom relacijom... :/

Sto vise nas to bolje :D Izgleda da svi krecemo u razlicito vreme..xD Ali od 5 do 10 tog skoro svi krecemo? Ili mozda ima da neko krece posle 10 tog? A ovo za voz provericu :) Ako nema voza onda stopiramo :D 

Ne znam koliko je povratna za autobus iz Bg ali kad sam isla prosle godine uz index dodje i jeftinije od voza ;) ja bih krenula 10og :D

Ima da se kupi ona karta Fleksipas imas 10 voznje za mesec dana u srbiji gde god hoces da se vozis... Pa do granice sa tom kartom posle uvalis postenom kondukteruu neki dinar ili platis kartu 4 5 evra ako sii posten.xD Sto ja nisam idemo na crno i prodjem put u oba pravca za 20 evra :) Kaze mi drug maloo pre da je cuo da ide voz za Cg samo nekom zaobilaznicom :)  Uglavnom svi krecemo tu negde dan dva pre kasnije :D  Ti kreces sama ili sa nekim ? :D I kljucno pitanje gde se nalazimo u kom graduuu? :D