Jump to content

Featured Replies

Posted

Ima li zainteresovanih za odlazak u Grčku krajem jula, ja bih išla sa drugarom, ali su ponude mnogo jeftinije kad nas je 4+, odnosno smeštaj je jeftiniji? Što se nas tiče za tamo je svejedno, kako se dogovorimo, da li ćemo biti zajedno ili odvojeno.

Ne smrde nam noge, ne hrčemo (puno), znamo da kuvamo i hoćemo super da se provedemo... :)

A da, destinacija i agencija nisu fiksne, možemo se naći i dogovoriti, mi smo iz Bg-a.

Cao!Evo mi smo zainterosovani :) Mi smo mladi par i isto trazimo drustvo za letovanje u Grckoj.Mi imamo odmor pocetkom avgusta od 10 tacnije ako vam to znaci posto vidim da ste napisali krajem jula.Mi takodje živimo u Beogradu pa ako vam odgovara mozemo da se vidimo i dogovorimo.

Cao!Evo mi smo zainterosovani :) Mi smo mladi par i isto trazimo drustvo za letovanje u Grckoj.Mi imamo odmor pocetkom avgusta od 10 tacnije ako vam to znaci posto vidim da ste napisali krajem jula.Mi takodje živimo u Beogradu pa ako vam odgovara mozemo da se vidimo i dogovorimo.

Caos! :D Ja sam iz Bga, skroz zainteresovana za kraj jula-početak avgusta a Grčka mi je druga kuća :) Šta ste planirale?

Поз и ја сам заинтересован, одговара ми баш крај јула до средине августа.

Јавите какви су планови и да ли је понуда још увек актуелна.