Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav,

Zanima me kako je najjeftinije otići od Novog Sada do Bara, tj. da li je i dalje moguće u Novom Sadu ići vozom u 21:17 i kupiti kartu do Priboja pošto, ako se ne varam, u Užicu ulazi novi kondukter i ponovo pregleda karte. Ako to sa kondukterom u Užicu nije tačno, da li je moguće kuptii kartu do još nekog mesta ranije, npr. samih Užica i nastaviti dalje prema crnogorskoj granici?

Imajući na umu da hoću da izbegnem međunarodnu tarifu karte, kakvi su kondukteri u Crnoj Gori što se tiče "aj da te častim" načina putovanja? Koliko bi kondukter u Crnoj Gori tražio nakon prelaska granice i kada uopšte dolazi kondukter u Crnoj Gori?

Ako bi sve to ispalo kako treba, onda bi karta od Novog Sada do Priboja bila 1000 dinara i plus kondukter u Crnoj Gori možda 3 evra...znači ukupno bi put bio 1400 dinara, ne?

Hvala.

Edited by bole96

Vise ti ne ide taj voz od kad je pruga ostecena u poplavama, sad krece samo iz Beograda oko 18:00, a uveli su pre par dana direktna kola iz Novog Sada koja krecu u 15:17. Najbolje ti je da kupis Srbija flexi ako imas manje od 26 godina, za 1500 din pa sa njom imas 10 voznih dana u okviru mesec, i vazi do granice. Odes sa njom do Bijelog Polja, tu je crnogorska granica, pa sidjes i kupis kartu do Bara.

• Author

Pa isao bih onda jednim vozom od ns-a do bg-a, platim do Beske 100 dinara i eto onda od bg-a platim do Priboja 800 din i eto nastavim do Bijelog Polja i onda izadjem i kupin kartu ili castim konduktera ako nije divljak. Nije li tako bolje i veca avantura? :D

• Author

Hvala. Jos samo nesto, da li na granici, ovi granicari traze da vide i kartu uz pasos?

• Author

Mveruovic, ipak mi se posrecilo. Platio sam kartu od Novog Sada do Beske 100 dinara i nastavio do Beograda. Kasnije sam platio kartu od Beograda do Prijepolja 1000 dinara i nastavio ka Crnoj Gori i kasnije kad je dosao crnogorski kondukter, nekako mi se posrecilo i mimioisli smo se, kasnije sam seo u kupe i valjda je mislio da mi je vec gledao kartu i tako sam stigao do Bara za 1100 dinara. :D

Mveruovic, ipak mi se posrecilo. Platio sam kartu od Novog Sada do Beske 100 dinara i nastavio do Beograda. Kasnije sam platio kartu od Beograda do Prijepolja 1000 dinara i nastavio ka Crnoj Gori i kasnije kad je dosao crnogorski kondukter, nekako mi se posrecilo i mimioisli smo se, kasnije sam seo u kupe i valjda je mislio da mi je vec gledao kartu i tako sam stigao do Bara za 1100 dinara. :D

Kupis Srbija flexi pas za 1500 dinara, mnogo bolja i sigurnija a i jeftinija varijanta, mi smo tako par puta isli u Sutomore, flexi ti vazi 5 dana, sto znaci da ako 2 iskoristis za tamo i nazad, ostane ti jos 3 da koristis.. A Crnogorci su nekad pristajali za 3 evra da se naprave ludi  :shh:  Da znas ako ti opet nekad pritreba..

Jos bolje  :banana:

Prosle godine smo koristili Balkan flexi koji nam je vazio 5 dana pa sam pomesao sa tim, a Srbija flexi sam koristio 2012. pa sam malo i zaboravio koliko vazi  :bang:

• Author

Koliko god da je jeftino, toliko ces se i namuciti!
Kad sam se vracao, krenuo sam u 17:00 iz Bara i stigao u Novi Sad oko 13:15 sledeceg dana...užeg'o se u onom vozu k'o suva šljiva...

Edited by bole96

To je trenutno jer su poplave odnele prugu.

Do kraja godine, možda i duže. Iz železnice su nesposobni, radovi na sanaciji nisu još ni počeli, tenderi, tenderi, procenti, procenti... :maddd: