Jump to content

Featured Replies

Posted

Одговара ми скоро свака варијанта пошто волим путовања, било да је класичан одмор на мору или још боље обилазак градова. Дакле Грчка, Турска, Сицилија,Египат, Беч, Рим, Барселона итд.

Дајте предлоге, искуства и пријавите се да се договоримо позз

п.с. бићу онлајн наредних дана, иначе сам из БГ, па ако још некога из БГ лако се можемо упознати и пре путовања.

Ćao društvo, da li je neka ženska osoba, (ili više njih- može i varijanta da se priljučim nekom društvu)) raspoložena za put u Grčku ili Tursku, sad krajem jula i početkom avgusta? Aranžmani oko 350 eura, po osobi,  videle bi još tačno koliko u zavisnosti od mesta, bus ili avio. Ja sam ozbiljna devojka, radim, i prioritet mi je odmor, tj. sunce, more i plaža. :) Zainteresovane mogu da mi se jave na mail [email protected]. clap.gif' alt=':clap:'>

Cao Miki_M! Odogovaraju mi Grcka i Barselona iz tvog spiska. Moj termin za odmor je 4-18 avgust. I ja sam iz BG pa mozemo da se nadjemo i probamo da se dogovorimo.

Pozdrav!

Meni bi odgovarala Grcka???? Barselona????  Odmor mi pocinje od 9.08.2014. ...za putnicu sm ako zeli neka se javi [email protected] prijateljstvo uvek dobrodoslo..inace sam sportski tip ..ne zanovetam...itd...btw volim tisinu....

Meni odgovara baš letovanje, tj. more i to Grčka. Od sredine avgusta i što povoljnije.

P.S. Rado bih ja u Maroko, ali avaj - cijena sitnica! :spot:

• 9 years later...

Анталија је једно од најлепших места у Турској