Jump to content

Featured Replies

Posted

Cao ljudi!

Htela bih da idem u Tbilisi sredinom avgusta da posetim putnicku kucu. Da li je neko zainteresovan? :)

Drugar i ja krecemo 07. avgusta iz Beograda.
Planirali smo da budemo u putnickoj kuci od 12. do 16. avgusta, pa idemo na 3 dana u Jerevan, i onda opet Tbilisi od 19. do 22. avgusta, a potom nazad kuci. i Ostali bismo u Istanbulu 3 dana. Ako si za, pisi da se dogovaramo :)

Zdravo svima, prvi put sam na ovom forumu pa ako primate jos saputnika rado bih vam se priduzila? I htela bih da pitam da li postoji mogucnost da svi razmenimo kontakte ili bar fejs pa pre puta da organizujemo neko vidjanje? :D

Poceo sam polako da razmisljam o ovom putovanju u Gruziju, pa me zanima par stvari u vezi puta i boravka.

1. Koliko bi mi minimalno para trebalo za put?

2. Sta treba poneti od stvari (ne mislim na odecu i obucu)?

3. Kako bi putovali do Gruzije?

4. Kada stignemo u Tbilsi, da li bi isli u neki obilazak, da li postoji neki planirani izlet u prirodi negde u Gruziji ili nesto slicno?

Za sada je to to. Ako se setim nekih pitanja, postovacu :)

E drustvo

idemo nas troje za Tbilisi 10-11. Avgusta ako se nekome uklapa vreme nek se javi da pravimo drustvo jedni drugima :)

ja sam spreman za Gruziji i sutra da krenem.Zavrsio sam obavze pre roka pa sam skobodan.Ako neko hoce da ide nek javlja