Jump to content

Featured Replies

On 5/20/2019 at 7:58 PM, JasminaDzasmin said:

Cao...Ja slicno razmisljam?Da li si zainteresovana za neko konkretno putovsnje i u kom periodu?

Jel se na mene odnosila poruka? :D

• 3 months later...

https://www.klubputnika.org/forum/topic/7464-prona%C4%91en-prijatelj-za-put/?do=findComment&comment=192266

Ja sam prošle godine prvi put išao sam i bilo mi je fenomenalno. Ove godine opet idem u septembru sam. Kao što si rekla dok se dogovoriš sa nekim, prođe leto a i nemaju svi iste želje sa putovanjima kao ja. Nemoj uopšte da te bude strah.

Cao drustvo, sad se vratih s odmora

Ove godine sam planirao da odem sam ali nasao opet ovde prijatelja za put, hvala vam na svemu do sad?

Uz malo tolerancije sve je moguce

Poz ???

On 8/29/2019 at 12:36 PM, Lucky Luck said:

https://www.klubputnika.org/forum/topic/7464-pronađen-prijatelj-za-put/?do=findComment&comment=192266

Ja sam prošle godine prvi put išao sam i bilo mi je fenomenalno. Ove godine opet idem u septembru sam. Kao što si rekla dok se dogovoriš sa nekim, prođe leto a i nemaju svi iste želje sa putovanjima kao ja. Nemoj uopšte da te bude strah.

Gde mi je ova pamet bila ranije :D šalu na stranu, na ovom forumu stvarno ima sjajnih ljudi, ja sam imala zadovoljstvo da neke upoznam i putujem sa njima i ispalo je 100 puta bolje nego sa ljudima koje znam, tako da..samo treba znati šta tražiš :)

On 9/11/2019 at 11:48 AM, Anchor said:

Gde mi je ova pamet bila ranije :D šalu na stranu, na ovom forumu stvarno ima sjajnih ljudi, ja sam imala zadovoljstvo da neke upoznam i putujem sa njima i ispalo je 100 puta bolje nego sa ljudima koje znam, tako da..samo treba znati šta tražiš :)

Latinska Amerika, januar i februar? Vamos? 

Samo da se prijavim da sam imao srece da upoznam divnu saputnicu sa kojom sam proveo 10 nezaboravnih dana na Kefaloniji. Ovo je vec drugi put kako sam na ovaj nacin pronasao saputnika za put i mogu samo da potvrdim da je bilo mnogo lakse i lepse putovati sa njima nego sa nekim svojim bliskim ljudima. Zeleo bih da porucim svima koji se ustezu ovakvog nacina trazenja saputnika - da se opuste i prepuste jer ako smo ovde sa istim ciljem, avantura i lepe uspomene ne mogu izostati. Cheers!

• 4 weeks later...

?

On 9/15/2019 at 1:08 AM, Dragan1 said:

Latinska Amerika, januar i februar? Vamos? 

Već sam na putu :)

• 2 months later...

Evo i mojih utisaka: Našla sam društvo za putovanje na ovom sajtu i mogu samo reći da sam presrećna što mi je Nova godina počela ovako! @Whitewolfy, bukvalno ne bih ni mogla sad da zamislim bolje društvo za Novu! Hvala što si mi pravila društvo?, hvala za mentu, kafu, lešnik, poklon? ! Hvala što si to bila baš ti. Jedva čekam nova putovanja sa tobom! ❤

@Micicici je tražila saputnika za Istanbul, ja tražila saputnika za Island/Maltu/Kipar. I šta se desi kada imaš dobru volju? Nas dve nekako završile u Krakovu za Novu. ?

Da je moglo bolje, definitivno nije. Nije nam se rastajalo pri povratku u Srbiju, a da smo mogle nekako tih 5 dana putovanja da produžimo, rado bismo produžile za još jedno mesec dana. ? (što zbog Poljaka, što zbog samog puta ?

Hvala Micika na svemu! ❤️

Takođe, hvala klubuputnika što nam je omogućio ne samo novo iskustvo, iskakanje iz zone komfora i nezaboravno putovanje, već i prijateljstvo koje će, sigurna sam, dugo trajati. ??

Edited by whitewolfy

• 1 year later...

✈️  Egipat 2021.☀️

Vidim da odavno niko nije kačio iskustvo sa putovanja preko kluba putnika, pa sam odlučila da podelim svoje da oplemenimo forum.

3 osobe - različito godište - različit pol - različita profesija - neki introvertni, neki ekstrovertni, neki dinamičniji, neki pasivniji, proveli su 10 dana u Africi na letovanju.
Bilo je kupanja, izleta dužih i kraćih, šetanja, izlazaka i zajedničkih i individualnih, fotkanja i snimanja za instagrame i privatne arhive, pevanja i igranja, sporta, druženja, shopping-a i kolektivnog cenjkanja sa uličnim prodavcima. ?

Budite slobodni da upoznate ljude i online i uživo, postavite očekivanja od puta/izleta, vidite kako neko zamišlja odlazak na destinaciju, kakve ima preferencije i vidite da li biste se potencijalno uklopili sa osob-om/ama. Nakon toga, donesite odluku da li želite putovati sa nekim. Sasvim je OK da vam neko ne prija ili da u tom trenutku ne vidite da biste mogli ići na određenu destinaciju zajedno. Svi smo različiti i sve dok poštujemo različitosti, a opet u svojim okvirima fleksibilno postupamo u kolektivu, putovanje će dobro proći. 

Putni pozdrav svima!

Edited by Biona
spell check

• 1 year later...
On 7/31/2014 at 9:16 AM, Relja said:

Дајте детаље о тим лошим искуствима :)

Zasto o lošim? Hajde da pamtimo samo lepe stvari ??

• 1 year later...

Здраво свима,

Зовем се Гордана, 56г, не живим у Србији, али делимо континент :-)

Не волим статична путовања, са пуно седења у хотелу или лежања на плажи. Нисам баш пуно храбра за велике авантуре, али организована путовања генерално налазим досадним - мада их не искључујем као могућност.

За сада немам конкретну идеју о путовању, где и када, али по препоруци админа овог форума, реших да вам се прво представим, мало учествујем, па видим куда ме даље пут одведе.

Све похвале за идеју овог форума. Као што многи од вас рекоше, често нам наши најближи нису баш компатибилни сапутници.

Гордана

Edited by GordanaP