Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima  :mah:

Da li ima neko da je zainteresovan za posetu tradicionalnoj Zaječarskoj gitarijadi, a da nema društvo?

Evo programa

10565061_728687420503399_558336935315082

Meni je ovde najzanimljivije drugo veče, ali tu sam da sve čujem.  Na gitarijadi postoji i "nulto" veče, koje ima neki čudan program na Trgu u Zaječaru (nastupa Marija Šerifović), ali možemo doći i 30. i tada je otvoren kamp, a dal ćemo slušati ovo ili ne, manje je bitno.

Smeštaj: kamp. Postoji organizovan Rock kamp, koji je džabe, nije potrebna nikakva prijava, a u tu cenu je uključen i jedan obrok dnevno :D Bar tako piše na sajtu http://www.gitarijada.org/rock-kamp/  Ja imam šator, tako da vam to nije potrebno.

Prevoz: moj okviran plan je da idem do Paraćina vozom, pa stopom ka Zaječaru. Nisam nikada stopirao tako da u obzir dolaze i iskusni i potpuno neiskusni stoperi. Kupiću pred gitarijadu, jer ću ići na još neke festivale, Srbija fleksipas, tako da mi odgovara da veći deo puta idemo vozom.

Ja inače imam 23 godine, iz Beograda sam, možemo da se upoznamo pre puta naravno.  Što se tiče društva, bitno je samo da volite sve to što ide uz rok festivale i nema problema. U principu dovoljan mi je i jedan saputnik, a možemo da organizujemo i neku veću ekipu. Takođe, možemo da se dogovorimo da pre ili posle gitarijade kampujemo po istočnoj Srbiji ili slično.

Kontakt na pm

Edited by Kokosanceros

• Author

Ja :D

Mada sam našao neko društvo, ali možeš da nam se pridružiš :)

Edited by Duya
Teme spojene

Kul, hvala na pozivu, ali ja cu znati da li idem tek fazon u subotu.. Ako pre toga budem znao, javljam se.

pozZ

Idem ja na Gitarijadu :) svako društvo je dobrodošlo!

Krećem sa Zlatibora 31.7. i još uvek istražujem mogućnosti prevoza.

Ja sam inače iz Zrenjanina, imam 25 godina i tek što sam se vratila sa Exitove avanture - znači, spremna sam na novu!

• Author

Blago tebi, ja se pola leta kajem što nisam otišao na Exit avanturu i Arsenal fest, ali valjda ću malo nadoknaditi tokom avgusta..

Ja treba još da se dogovorim sa ljudima, ali mislim da ćemo mi da krenemo 31. vozom u 07:50 koji je u Paraćinu oko 10:30, pa onda stop ka istoku. Ako ti odgovara da nam se priključiš negde, možemo da se dogovorimo. :)

Ne znam koliko vas je, ali što vas je više od jedne-dve osobe, teže ćete ustopirati nekog :) ja još uvek nemam konačno rešenje prevoza, ali kako do četvrtka ima još vremena, čućemo se još. A na gitarijadi svakako možemo da se nađemo :)