Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima! 

Ideja je da se sakupi društvance i da se dele troškovi tako da smeštaj nikome ne izađe preko 150 jura sa sve prevozom. Termin treba da bude između 1. i 22. avgusta a smeštaj na nekoj od gorenavedenih lokacija.

Sve ostalo je manje bitno: može bus, može i neko da vozi a da delimo troškove. Mogu apartmani, mogu hoteli a može čak i kamp. Mogu party mesta, mogu gradići za chill-out. Ma sve može :) Možda deluje da se za 150 evra ne može letovati ali eto, ja tako već godinama funkcionišem u Grčkoj i svaki put mi je kul (ne, nisam obitavala u podrumima sa bubama). Verujem da je najbitnija stvar dobra organizacija i entuzijazaam :D

Javite se ljudi pa da idemo! 

Inače, ja sam devojka u 20-im, studentkinja iz Beograda, veoma saradljiva, obožavam da putujem i malo sam smotana na ovakvim forumima! :D

Pozz!

Ćao, sviđa mi se tvoj entuzijazam! :) Meni je ovog leta bitno da  se najjeftinije moguće organizujem i da odem pre svega zbog odmora i uživanja. Može i 7 ili 10 dana, bitno mi je samo da je početak avgusta. Išla bih u Grčku jer nisam bila i  jer je od ponuđenih najjeftinija. Postoje aranžmani za istu koji su 150 e, 10 moćenja+prevoz. 

Inače, ja sam Martina, imam 25 godina i trenutno sam u Beogradu. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.