Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li je neko iz zainteresovan za Grcku kraj jula, pocetak avgusta Skijatos, Kefalonija........do 350 e....

Ja sam iz Bg-a

Ja sam raspolozen :) Prva i druga nedelja avgusta dolaze u obzir. I ja sam iz Beograda. Ako hoces da se dogovaramo trebalo bi sto pre pa daj neki predlog ili kontakt. Pozdrav!

Ja sam zainteresovana za Grcku kraj jula, nasla sam par povoljnih ponuda. Ako je neko zainteresovan nek kucka pa da se dogovorimo.

• Author

Ja sam zainteresovana za Grcku kraj jula, nasla sam par povoljnih ponuda. Ako je neko zainteresovan nek kucka pa da se dogovorimo.

Evo ja sam zainteresovana, mozes da mi ostavis mail ili pisi na [email protected]

Evo ja sam zainteresovana, mozes da mi ostavis mail ili pisi na [email protected]

Cao, ne znam da li ste se nesto dogovorile, ali i meni se svidjaju potencijalne destinacije, a i termin mi odgovara. Ako hoces, pisi mi. Pozz

ja razmisljam da idem autom do grcke za dan dva. veliki je auto. i karavan. Planirao sam ranije do gruzije skroz ali je dalek put a neki saputnici potencijalni idu vec sutra pa mi je to malo prebrzo. volio bih obici vise dijelova grcke ne samo na jedno mjesto. Imam i sator. 

• Author

Cao, ne znam da li ste se nesto dogovorile, ali i meni se svidjaju potencijalne destinacije, a i termin mi odgovara. Ako hoces, pisi mi. Pozz

e ostavi mi tvoj mail mozda mozemo jos nesto da se dogovorimo