Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo,

Javljao sam se i ranije medjutim neki mi je posao iskrsnuo pa sam odgodio.

Trazim drustvo za autostop do Gruzije (slijedeci ovu nacrtanu rutu na sajtu).Sredinom augusta, sa dodatkom da bih skoknuo i do prijatelja u Yerevan, kad je vec tako blizu Tbilisija. Krecem iz Sarajeva, odgovaraju mi sve druge tacke istocno. Stopiram vec 3,4 godine i parlam turski tecno, ne smetaju mi ni stajanja na putu tipa u Istanbulu ili negdje drugo, zivio sam u TR tak da mi je svejedno. Na povratku bih odmorio u Sofiji barem dan i iskoristio malo da obidjem grad, posto svaki put do sada sam samo protrcao u prolazu.

Hvala

Pozdrav,
Mozes li mi ukratko reci koliko dana planiras provesti da budes na cesti i odprilike koliko ti para treba za to :)

• Author
  On 7/29/2014 at 3:19 PM, vukasin92 said:

Pozdrav,

Mozes li mi ukratko reci koliko dana planiras provesti da budes na cesti i odprilike koliko ti para treba za to :)

sve zavisi, racunam oko 4 dana maksimum stopiranja do Gruzije u jednom pravcu, u najboljoj varijanti moglo bi se za tri dana odstopirati, ali nikad ne znas.

Kad stopiras skoro i da ne trosis nista, ako planiras neki budzet i za dane stopiranja..onda recimo 10 eura po danu (maksimalno opet), desit ce ti se da neces potrositi ponekad ni 2 eura dnevno. 

Turska je prilicno jeftina, ali benzinske crpke i mjesta za odmoranje nazalost nisu, a supermarketa nema na autoputu.