Jump to content

Featured Replies

Posted

Potrebno drustvo za more u grckoj , ne znam ni kada ni gde jos nisam odlucio :) imam dobru volju ali nemam drustvo :(

prvobitna ideja mi je bila da idem autom do grcke na nekih nedelju dana oko 20-og , zatim da se povratku 29 uzme let wizz i skoplja skoplje - trevizo , da se obidje venecija do 01.09 i povretak u skoplje gde nas ceka auto i konacno kuci :)

medjutim tesko da cu naci drustvo za tako ludu ideju :) pa ajmo za pocetak samo ko je zainteresovan za letvoanje u grcku ... oko datuma i mesta odmora se mozemo lako dogovoriti

Ja sam zaintereovana samo za Grcku, pocetkom avgusta ili cak  vec sada kraj jula. Kako stojis sa vremenom?

• Author

Ja sam zaintereovana samo za Grcku, pocetkom avgusta ili cak  vec sada kraj jula. Kako stojis sa vremenom?

Martina to je prakticno za koj dan :) hmmm  malo teze bi to islo jos ni odmor nisam prijavio... ali videcemo....

Ja sam zainteresovana za Grčku. Negde posle 15-og ili 20-og avgusta. Samo za neku povoljniju varijantu. Čak sam ja mislila busom, ali vidim, pominješ kola. Imaš moj post od pre par sati. I ne budi :(

:music:

Edited by TriLLiaN

P.S. Hmm, čak i varijanta da se zaobiđu agencije. Not bad.

Kako ti se čine one mainstream varijante - Paralija, Asprovalta? Ili pak - mnogo preporuka imam za Nikiti, Sitonija strana prema Atosu.

Jel si nasla drustvo za Grcku? Ja bih isao ovih dana.