Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozzz svima!

Ja sam Vesna, iz BG-a, 38 god. duhom i mnogo mlađa :dance:
I tražim saputnika/e za letovanje / more.

Imam uplaćen aranžman za 2 osobe preko agencije, za Nei Pori (Olimpijska regija), datum 18. avgust -10 noćenja u 1/2+1 opremljenom apartmanu na spratu sa balkonom.

Cena je više nego hit! - 140 evra po osobi i smeštaj i prevoz (autobusom). Vila se nalazi u samom centru gradića, 200m od plaže. Polazak je noć ranije kod Sava Centra. Postoji mogućnost doplate za doručak ili polupansion i klimu... sve to na licu mesta. Free WiFi.

Doplata za biranje mesta u busu je 5€.

Tome treba dodati još oko 10 jura za putno osiguranje, poneti šta ko misli da joj / mu treba i ko koliko može za svoje individualne troškove.

Tražim 1 osobu. Može eventualno još jedna pri čemu onda u agenciji treba izmeniti ugovor i doplatiti.

P.S. Nisam smaračica, ni prezahtevna. I tražim isto. (Ponešto o meni možda možete da vidite ako pogledate moj profil).

P.P.S. Nije isključeno ni ludovanje, zezanje, ali prevashodno sam željna mora, mora, mora, šetnji, odmora. Rock n' roll ruined my life :LOLLL:

Javite se, pitajte, pa da delamo! :banana:

Edited by Duya
-font -boja -agencija

• Author

Molim sve koji se javljaju da zaista kazu nesto o sebi, makar da se predstave sa osnovnim podacima.

O detaljima letovanja je ovde dosta napisano, ako ima jos pitanja - here I am.

O meni - ako pogledate moj profil. Opet naravno ostaje jos 1001 pitanje, ali i na to se da odgovoriti.

Srecno svima u trazenju! :ang:

Guest
This topic is now closed to further replies.