Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav,
Iskreno se nadam da ovo pripada ovde
Imam uplacen aranzman za hurgadu 26.9 (hotel 4* pp) ali je predvidjeni saputnik iz opravdanih razloga odustao. Pre nego sto otkazem letovanje, pokusao bih da pronadjem odgovarajuce drustvo tj ako je neko zeleo da ide u Egipat, a nije imao s kim i slicno. Ideja letovanja je bila odmor u kombinaciji sa izletima koji se nude. Smestaj i termin su birani da se uklope optimalni cena i kvalitet i pristojna klima za izlete. Ja imam 35 godina i znacajna iskustva u zajednickom zivotu sa cimerima, nemam velike zahteve i ako se dogovorimo zajednicko vreme bismo provodili po zelji.
Zelja mi je da ne propadne ideja o letovanju u Egiptu, a ovde ocekujem ljude normalnih shvatanja i pribliznih godina.

• Author

Hotel je elysees cena je 345e (najnize za tu kategoriju)

Edited by Duya
Uklonjena agencija. To može na PP.

Rado bih ja, ali 1) nemam toliko i 2) takodje imam uplacen aranzman i istu situaciju

Pozzz!

• Author

Hvala na interesovanju.

Jasno je i meni da ce to tesko ici, ali zelim da pokusam.

Nov sam i nisam se snasao sta treba da napisem svima a sta na pp

• Author

Za sada nije bilo interesovanja, ali makar su me upoznali ljudi ovde, pa ce to valjda koristiti za neka naredna udruzivanja.

Vidim da ovde ljudi nisu ljubitelji agencija, nisam ni ja, ali ih i ne nipodastavam, usluga k'o usluga. Mislim da nekada mogu biti korisne (npr za carter ili nesto slicno sto je jeftinije, a ne trazi narocito vezivanje za grupu, ili kada se prvi put odlazi u zemlje koje nisu uvek bezbedne). Van toga umem i sam da kupim kartu.

• 2 years later...