Jump to content

Featured Replies

Posted

POydrav, Jel neko zna neki smestaj u okolini manastira Raca ili na toj strani planine Tare.

Razmisljam da se zaputim tamo početkom Avgusta pa mi treba mala pomoć s obzirom da nisam jos obišap taj deo Srbije.

Hvala svima

POydrav, Jel neko zna neki smestaj u okolini manastira Raca ili na toj strani planine Tare.

Razmisljam da se zaputim tamo početkom Avgusta pa mi treba mala pomoć s obzirom da nisam jos obišap taj deo Srbije.

Hvala svima

u samoj Bajinoj Basti imas hotel Inex, dalje imas hotel Turist na samom putu za Taru. Pored ta dva imas dosta viknedica na samoj Tari ili pak hotele Beli Bor I Omorika.

У Бајиној Башти имаш и 3-4 мотела осим хотела, један од њих, на путу од Љубовије је био око 700 динара ноћење пре пар месеци... 

A takođe, imaš i seosko domaćinstvo Milošević, locirano je u Skelanima, prekoputa Bajine Bašte i noćenje sa doručkom je 10e. Ja sam iz Bajine Bašte, ako ti treba još neka informacija, piši na mejl: [email protected]

poz

• 2 months later...

Kakva su Vam iskustva sa hotelima na Tari? Moze li neko da preporuci dobar smestaj, apartman u Zaovinama? Kakva su vam iskustva sa smestajem na Mokroj Gori? Da li je bolje naci privatan smestaj ili preko neke agencije ili nesto slicno?

Kakva su Vam iskustva sa hotelima na Tari? Moze li neko da preporuci dobar smestaj, apartman u Zaovinama? Kakva su vam iskustva sa smestajem na Mokroj Gori? Da li je bolje naci privatan smestaj ili preko neke agencije ili nesto slicno?

Hoteli su solidni...posebno Omorika...mislim da je bolje uzeti apartman...imas sad vecu ponudu..ukucaj  "...apartmani Tara Kaludjerske Bare ( to je kod hotela Omorika  ) ili "...apartmani Tara...Zaovine..."  ne treba ti agencija...pogledas ponudu na sajtu,pozoves ili posaljes mail, rezervises i to je to. 

Preporucio bih Zaovine, a ne Kaludjerske Bare iako je i taj deo lep, ali je vise turisticki. Doduse, ne u ovo doba godine, ali nije to divljina kao Zaovljanski deo kako kazu mestani, odnosno deo poznatiji pod nazivom Mitrovac na Tari. Tu ima dosta vikendica za izdavanje, mogu i sobe da se nadju, povoljno je i najbolje je preko interneta potraziti. A predeo je predivan. Tu dolazim vec 10 godina.