Jump to content

Featured Replies

Posted

e ovako pocinju oni sex oglasi . Ovaj to nije . Zaista trazimo par za putovanje (ne za sex) , Eto smatramo da je zanimljivije u drustvu . Nase drustvo nece sa nama . Sto se destinacija tice . sto dalje , sto egzoticnije to bolje . Jedino smo ograniceni vremenom . Mozemo samo u januaru .

Edited by budva

Moja polovina nece nigde daleko sa mnom. :)

Javljam se samo zbog onog: "Nase drustvo nece sa nama". -> Malo je bezveze da se tako kaze, a da se trazi neko manje-vise nepoznat.

Samo dobronamerna primedba. :)

• Author

ja sam samo iskren , nece sa nama . jednostavno nemamo ista interesovanja . Citavo drustvo nam je u fazonu jedno mjesto i to je odmor . A mi smo recimo u januari promjenili samo 22 aviona .

Svaka cast. Eto sada bar ostali potencijalni saputnici znaju sta da ocekuju, :)

ja sam samo iskren , nece sa nama . jednostavno nemamo ista interesovanja . Citavo drustvo nam je u fazonu jedno mjesto i to je odmor . A mi smo recimo u januari promjenili samo 22 aviona .

Ja bi u ta 22 aviona ili tokom letovanja potražio adekvatan par ;)  mada verujem da će teže ići osim ako nisu pilot i stjuardesa :)

Aman. 3 puta citaj, jednom pisi. :) Kako ces ti u septembru da se pridruzis njima u januaru?

Mnoge teme su prenatrpane postovima koji veze s vezom nemaju.  :maddd: