Jump to content

Featured Replies

Posted

Drugarica i ja planiramo iz Banjaluke 6og ili 7og avgusta krenuti za Vrnjačku Banju na LoveFest. Idemo autom te trazimo saputnike. Planiramo imati opustenu vožnju koja podrazumijeva, ako bude fino vrijeme, kupanjac na nekom jezeru (možda Modrac?), kafu, itd. 

Postoje dva puta kako do tamo i to preko:

1. Doboja, Tuzle, Zvornika, Rogačice, Čačka ..

2.  Zenice, Sarajeva, Višegrada, Užica i opet Čačka

s tim da je druga ruta dosta duža a i nama lično manje zanimljiva jer smo tuda mnogo puta išli za razliku od prve putanje, ali sve bi bilo po dogovoru. Inače, dijelili bi troškove a pošto bi nas u autu bilo najmanje 3, ne bi trebalo izaći više od 30KM (15e). Vraćamo se 10og s tim da nas tada ima sigurno troje + 2 slobodna mjesta.

Ako je neko zainteresovan ... znate šta vam je činiti.

I ako neko ima neku preporuku gdje stati, odmoriti, napariti oči, okupati se, popiti kafu, prošetati ... bilo šta vrijedno stajanja, neka piše.

Pozdrav,

Ivana i Jelena

• 11 months later...

Cao cure!

Ja i drug bi išli takođe na Love fest s tim što mi krećemo iz Podgorice vozom. Vozom bi stigli do Čačka i tu možete da nas pokupite i da put nastavimo zajedno.

Naravno učestvovali bi u troškovima puta :). što se povratka tiče, mi bi se trebali vratiti devetog. Pišite!

Cao cure!

Ja i drug bi išli takođe na Love fest s tim što mi krećemo iz Podgorice vozom. Vozom bi stigli do Čačka i tu možete da nas pokupite i da put nastavimo zajedno.

Naravno učestvovali bi u troškovima puta :). što se povratka tiče, mi bi se trebali vratiti devetog. Pišite!

Vesnavesna... one su to prosle godine pisale, a verovatno i isle...

hahaha jao, bas ti hvala sto si mi ukazao na to :)

nista, ako je neko raspolozen da podijeli troskove prevoza ove godine, moze da se javi :D

hahaha jao, bas ti hvala sto si mi ukazao na to :)

nista, ako je neko raspolozen da podijeli troskove prevoza ove godine, moze da se javi :D

E ćao, ja sam iz Čačka, i htela bih da idem na Lovefest u petak uveče tj. 07.08.2015. negde oko 9uvece da bi stigla na žurku :)
  • 11 months later...

Ide li neko ove godine iz Bga na Love fest pa da se ucipimo za čorbu?  Ako ne neko stopom? :-)

Ja sam prošle godine išao vozom. Promeni se 3 voza, ali bude fino zezanje. Za ovu godinu imam kartu, ali se još niko iz društva nije odlučio da ide. Tako da možemo nešto da organizujemo. :smile:

Može odlično..Ovi moji se jos misle..Ja sam uzeo kartu pa idem makar sam..neće mi biti prvi put da krenem tako..Javi se u pp da razmenimo kontakt ;-)