Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav ljudi :)

Trazim drustvo za putovanje po Balkanu vlakom..Ja krecem iz Hrvatske i mozete mi se priduziti u bilo kojoj zemlji ili sve to proputovati zajedno sa mnom, ovisno o vasim mogucnostima i vremenu :) 2.10.nastavljam put iz Makedonije do Bugarske i Turske i nakon toga vracam se za Srbiju...Planiram spontano i  opusteno putovanje bez prevelikih planova, naravno da upoznamo putem sto vise dragih ljudi i da vidimo sve zanimljivosti ;)

Samo da ti pozelim srecu druze :) A na kraju,sve i da to uradis sam,moze da ispadne sjajno.Ja sam prosle godine obisao veci deo Rumunije sam i sve je proslo savrseno.

• Author

Hvala,a inace sam drugarica Maja ;) pa bi zato htjela nekoga za drustvo...ali na kraju krajeva cu krenuti i sama :) a Rumunjsku bi isto rado posjetila ako stignem..ti mi je preporucujes?

hahaha :) Majo..izvini :/ :) Da,preporucujem,zaista.. Mogu ti poslati link do mog putopisa,ako te bude zanimalo.

Evo računaj na mene ako se uklopim sa poslom. Al valjda ću makar 7 dana nekako uspeti da izdvojim. Al nebih baš to Srbija, Crna Gora i Bosna, nije mi zanimljivo, više sam za varijantu Bugarska i Turska.

• Author

Ja cu vjerovatno 1.iz Makedonije za Bugarsku,pa onda Turska a 8.imam let iz Istanbula :) ja i frendica se nalazimo u Makedoniji,pa nam se mozes pridruziti ...

Samo da uspem da iskombinujem slobodne dane. Taman tih 7 dana mi odgovara, nije previše, valjda ću uspeti da dobijem.

Ako bude sve kako treba, ja ću biti već u Skoplju tad. Jedan moj ortak studira tamo, računaj na prenoćište 100% ako je u Skoplju u tom periodu, a najverovatnije jeste.

Mora da nađem u životu neki način da pravim pare a da nisam fiksiran za jedno mesto. Ko ima neku ideju neka napiše ovde. Ne sviđa mi se da sam vezan za jedno mesto, nego mora da se živi od nečega.

• 4 weeks later...