Jump to content

Featured Replies

Posted

Naleteo sam na interesantnu i povoljnu ponudu koja obuhvata autobuski prevoz, 7 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Sarandi i 1 noćenje u Draču, obilazak Ardenice, Tirane, Kruje (rodno mesto Skender bega), Skadra (Skadra na Bojani) i fakultativne izlete u Butrint i Đirokastru.

Termin je 4. septembar pa ako ima zainteresovanih koji vole more, ali i aktivniji odmor, avanturu, da upoznaju mesto koje posećuju, društveni su i komunikativni, recimo od 25-35g, poželjno iz Beograda jer se odatle kreće, nek se jave pa da popričamo ;)

A evo šta kaže Mondo za Albaniju :)

http://mondo.rs/a715141/Magazin/Travel/U-Albaniji-kao-u-Majamiju.html

Ja preporucujem izlet u Butrint koji je fenomenalan, ali i zbog izuzetno profesionalnih albanskih vodica (bar je to bio slucaj kada sam ja bio) koji su besprekorni i govore na jezicima koji odaberete. Pretpostavljam da su to isti fakultativni izleti lokalnih agencija iz Sarande. Za Girocaster nisam imao vremena, mislim da ni to ne treba propustiti.

Saranda, vidljiva beda.

• Author

Ja preporucujem izlet u Butrint koji je fenomenalan, ali i zbog izuzetno profesionalnih albanskih vodica (bar je to bio slucaj kada sam ja bio) koji su besprekorni i govore na jezicima koji odaberete. Pretpostavljam da su to isti fakultativni izleti lokalnih agencija iz Sarande. Za Girocaster nisam imao vremena, mislim da ni to ne treba propustiti.

Saranda, vidljiva beda.

Hvala za preporuku. Jedino su ova dva izleta fakultativna odnosno nisu uključena u cenu pa se može ići na izlet sa srpskom agencijom koja i organizuje ovo putovanje ili direktno dogovoriti sa lokalnim agencijama iz Sarande što je sigurno povoljnije.

I Butrint i Đirokastra su pod zaštitom UNESCO-a i sigurno su oba vredna posete.

I meni ovo zvuči interesantno jer zaista ima šta da se vidi i smatram da je odlazak sa agencijom adekvatan izbor za Albaniju.

Samo moram još da vidim da li ću moći da koristim odmor i u septembru, ali mi se sviđa što je početak septembra jer Saranda u sezoni ima i 80.000 stanovnika tako da će u tom periodu biti taman ljudi kolko treba :)

Ima i samo kružna tura, bez zadržavanja u Sarandi, malo je povoljnija, ali je u oktobru.

Mada ovo sa letovanjem uopšte nije loše.