Jump to content

Featured Replies

Posted

Ove godine se odrzava od 3.10.2013. (20h) do 5.10.2014. (nedelja uveče). 

Prijave su do 26. septembra.

Ja bih se prijavio ali potrebni su mi clanovi za tim, pa ako je neko zainteresovan, nek mi se javi privatnom porukom oko informacija. 

Pozdrav,

u kom tipu trke bi ucestvovao? Opstanak ili avantura?

Ja takodje okupljam tim za trku, moji prijatelji se jos uvek neckaju hoce ili nece :)

• Author

Pa mislim da bih avanturu, posto bih ove godine isao prvi put  :)  a 65 km mi izgleda malo strasno za pocetak  ;D

Само лагани поздрав од учесника 2 Трке до сада. Видимо се!

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Šteta što sam kasno pročitao...

:cryy:  U poslednjem trenutku morah da odustanem. A teren je diiiiiivan   :cryy:

Javite se posle da ispricate kako je bilo   flowers::

Miloše, nadam se da si pronašao društvo i da ćeš učestvovati. Javi obavezno kako je bilo, da nema ove teme ne bih ni znala da trka postoji, ove godine nisam bila u mogućnosti da učestvujem (inače bih ti se pridružila), ali ću za sledeću da planiram, deluje jako interesantno.

• 11 months later...

Bilo je jako mokro, valjda se zato i zove Mokra Gora  :)

Dosta ekipa, priroda je prelepa stvarno, teren je bio malo nezgodan jer je bilo dosta vrhova na koje se trebalo popeti, noc je bila malo teska jer je u jednom momentu bilo i kise i sve je bilo vlazno tako da je i lozenje vatre bilo dosta veliki izazov, ali to valjda i jesu cari trke prezivljavanja  :spot:

Zavrsilo se kao i svake godine jako dobrim gulasem u neogranicenim kolicinama dok smo prepricavali dozivljaje i razmenivali iskustva sa drugim ekipama i naravno nagadjanjem gde bi sledece godine mogla biti trka  :mah: