Jump to content

Featured Replies

Posted

Pocetkom maja idem u Grcku na nako studentsko potovanje, pa mi je palo na pamet da poslije istog ostanem par dana u Atini.

E sad zanima me da li neko od vas ima kakva iskustva po tom pitanju:znaci da mi preporuci neki pristojan hostel (pod pristojnim mislim na cijenu i na lokaciju, kvalitet usluge mi i nije od nekog znacaja, jer ionako planiram samo da prespavam)

Naravno, osim toga dobrodosli su i tips&tricks o Atini: sta vidjeti, kako organizovati prevoz...i sl.

Hvala dobrim ljudima!

Pozdrav!

Sto ne probas sa Couchsurfing.com i Hospitalityclub.org?

Tako ne moras da placas hostele, i jos plus upoznas gomilu domacih...

Eto

pozdrav jos jednom

Acketa  :mrgreen:

Hostel u Atini... hmm najbolje bi bilo da pogledas na http://www.hostelz.com/ - tamo imas i cene, i lokaciju, cak i komentare korisnika... sajt uglavnom izlistava jeftinije opcije, ali ne verujem da se moze naci nesto ispod 15ak evra za dorm bed (krevet u grupnoj spavaonici).

Naravno, najjeftiniji smestaj se nikada ne moze naci na netu, jer prljavi hotelcici ne samo da nemaju svoje sajtove, nego u najvecem broju slucajeva nemaju ni cistu posteljinu... no ako nemas puno para i imas vrecu za spavanje, prosetaj malo po ulicicama oko trga Omonia i potrazi tablu na kojoj pise "hotel", sigurno ces naleteti na nesto jeftino i relativno prljavo :)

LP

• 4 weeks later...

Sigurno ces naci gomilu za spavanje i druzenje raspolozhenih atinjana na Couchesurfing i Hospitality klubovima. A od koga cesh bolje saznati za prilike u Atini ako ne od njih.

www.couchsurfing.com

www.hospitalityclub.org

Uzdravlje ;)