Jump to content

Featured Replies

Posted

Nekako mi citavo leto prolazi nekim cudnim tokom i nikako da (konacno) osmislim i organizujem svoje letovanje.

Desilo se i da je prijateljica sa kojom letujem poslednjih par godina morala da odustane od puta koji smo planirale.

Isla bih u septembru, svejedno da li pocetkom, sredinom ili pri kraju. Preferiram Grcku i to Jonsku obalu (na Krfu nisam bila, a rado bih otisla, Lefkada je definitivno destinacija br. 1, ali samo u slucaju da se ide autom ilu uzme rent-a-car), ali u obzir dolazi i Turska i svaka druga zanimljiva destinacija.

U tom periodu su agencije povoljnije od sopstvene rezije, meni odgovara prevoz autobusom, u nekoj povoljnoj varijanti naravno da u obzir dolazi i avion. Ne uklapam se najbolje u pansione/polupansione tako da sam mnogo vise za apartmanski smestaj i ishranu u sopstvenoj reziji.

Inace nemmam nista ni protiv samostalnog letovanja i ako niko ne bude zainteresovan, ja cu tako i otici, ali volim i drustvo, prilicno lepo i lako se uklapam u sve kombinacije.

Dakle, ako je neko zainteresovan da mi pravi drustvo - bice mi drago :)

• Author

Ja planiram preko puta Krfa :)

Ja sam bila u Pargi... ako misliš na nju i OK je skroz i dolazi u obzir.

Edited by mmarijaa

Ja sam bila u Pargi... ako misliš na nju i OK je skroz i dolazi u obzir.

Hvala za preporuku. Ovo moje je malo severnije, i još bliže Krfu :)

Imaš moju temu malo ispod tvoje. Poslao sam ti link aranžmana.

• Author

Postoje neke izmene od početnog posta.

Mogu na odmor tek od druge nedelje septembra. Znači, najraniji termin polaska je 07. 09.

Posle toga mogu da kombinujem, ali pre - ne.

Cao drustvo-----

Ja sam planirao posle 7 semtembra na odmor.... Ako imate neke predloge evo moj kontakt [email protected] ( dve nule :-) ) ocekujem da we javite, dogovorimo I put pod noge :-)

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.