Jump to content

Featured Replies

Znam da se ponavljam ali to je tako jednostavno poshto su autoputevi u Hrvatskoj toliko dobri da za nepun dan mozesh da stignesh tamo stopom... ako si spremna na to!

;D

• 6 years later...

Da li mi mozete dati savet kako stici do Splita a da ne idem direktno autobusom?

Hvala

• 1 month later...

mozes busom sa presedanjem u Zagrebu,Sarajevu,Mostaru,Budvi...ili vozom...ili avionom..a autostop ti ne preporucujem jer je zabranjen na Hrvatskim autocestama,kao i svuda u EU.

..a autostop ti ne preporucujem jer je zabranjen na Hrvatskim autocestama,kao i svuda u EU.

Pa niko mu ne kaze da stane na sred autoputa, sto jeste zabranjeno (sto je jos gore, protivno i zdravo, razumu) nego da lepo stopira kako vec svi to rade na naplatnim ili na pumpama, sto nije zabranjeno...

Ipak, pohvalno je da si ti napokon pomenuo voz i avion kao moguca prevozna resenja ;)

Ipak, pohvalno je da si ti napokon pomenuo voz i avion kao moguca prevozna resenja ;)

Vidi se pozitivan pomak, smekšaće i na stop, kad-tad  ;D

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 10 months later...

Ja san iz Hrvatske.. moze se stopirati jedino bitno da se namistis da te kamere ne snimaju..

stopanje preporucan cak i ako je relacija ponesto duza- beograd-split i djeluje van .. asti daleko je.. virujte isplati se.. ujutro krenete u zoru i naecer ste u splitu .. :)

• 2 months later...

A od Bara do Splita? Da li je najbolje ići autom, i kuda? I još jedno, mozda malo glupo pitanje, da li je sigurno? Cula sam od nekih ljudi da je

Mozda najbolje da skinem tablice kad se parkiram negdje?