Jump to content

Featured Replies

Posted

Drugari,

Od septembra dolaze strani studenti u NS pa me zanima da li neko izdaje, ili znate nekoga ko izdaje, stan u centru/ blizini centra/ blizini fakulteta za 3 do 5 osoba? Stan će trebati od polovine septebmra do polovine februara i studenti moraju (mislim poželjno je) da budu prijavljeni u policiji na toj adresi. 

Ne bih vas ovde pitala da ljudi iz oglasa koje zovem nisu rezervisani kada im sunem pitanje sa ključnim rečima: 5 meseci, stranci, prijaviti u policiji...  flowers::

Ako ne nađeš ništa drugo, obrati se agencijama. Oni obično imaju razumevanja za takve stvari, jer im je u interesu da se stan izda po svaku cenu, kako bi naplatili svoju proviziju. Jeste da je malo skuplje, ali nije strašno.

Tesko da ce neko da te prijavi na adresu jer ovde samo cekaju priliku kako ce da potkradaju i varaju drzavu. Agencija ti ne gine jer su sve stanove pokupili i oni ih reklamiraju, a provizija je 50% od prve kirije. Sto je jos ludje i gazdama isto naplacuju proviziju

• Author

Hvala na odgovorima!

Što se agencija tiče to će mi biti poslednje utočište. Prošli put kada sam bila u istoj situaciji pokušavali su da nam uvale najgrđe stanove, tipa odvod u celom kupatilu ne radi, stan bez grejanja, garsonjeru veličine špajza, stan bez wc šolje koju planiraju da ugrade "ovih dana"..  :cry22:

Što ne biste uzeli stan bez pomena stranih studenata, pet meseci i policije dok bi studente prijavili na neke druge adrese po Novom Sadu i u četvrtom mesecu najavili odlazak iz stana? Kontam da se šansa za pronalazak u tim uslovima značajno povećava  smartass

• Author

Što ne biste uzeli stan bez pomena stranih studenata, pet meseci i policije dok bi studente prijavili na neke druge adrese po Novom Sadu i u četvrtom mesecu najavili odlazak iz stana? Kontam da se šansa za pronalazak u tim uslovima značajno povećava  smartass

Zato što ja neću živeti sa njima pa neću svakog meseca da se cimam da se nalazim sa gazdom da im plaćam stanarinu i da moram ja da zivkam kad se nešto pokvari. Tu sam da im pomognem pri pronalaženju stana a ne da im budem bebisiterka. 

Jeste, šanse se povećavaju ali ja nisam muljator  nono

Kao Što kažeš u snu prasac raste ko kvasac.

• Author

Eto, na kraju devojka kojoj sam tražila stan ni ne dolazi, nije joj univerzitet odobrio u poslednjem momentu. U svakom slučaju hvala svima  flowers::