Jump to content

Featured Replies

Posted

Voleo bih da cujem ideje na sledecu temu. Imam kombinaciju sa Orlija , ali kako stici do istog najpovoljnije. Podrazumeva se da ne dolaze u razmatranje opcije iz Budimpeste. ::crazy:

ili da najprostije pitam ,

kako najjeftinije stici iz Loznice do Orlija , sa jednom torbom koja nije rucni prtljag , i vratiti se,a uhvatiti poletanje sa Orlija u 1030 ili1215 . sa razumnim nivom sigurnosti (sa kasnjejem aviona ,guzve u saobracaju i sl ) i uz kulturan nivo komfora. povratak na orli je u ranim jutarnjim satima te sam povratak i nije toliko upitan (ne mora se spavati u parizu i sl =)

hvala

• Author

To je medju prvima ( prvo je bilo alitalija ) tu je negde , kad ne bih imao torbu, koji evric jeftinije. Problem je povratak easy-em . Mora se nociti u Zenevi. A to je skuplje nego kupiti stan u Parizu.

Zasad, dve opcije su se iskristalisale ,kao najmanje lose,

Alitalia polazak dan ranije,popodne, spavanje u Parizu i povratak normalno taj dan kad se vracam, bez spavanja igde. oko 150 -180 plus hotel jednu noc u Parzu i prevoz po parizu.

Opcija dva, Air Srbijom na CDG,rano ujutro, aonda umesto sa Orlija sa CDG popodne dalje, povratak bez problema, oko 200 eura plus 150 eura skuplja karta sa cdg nego sa ory.

U prvoj opciji mi se namece problem. Nisam nikad bio u parizu,jel bi znao neko da mi "isfiltrira" hotel za jednu noc. Sledeći su preduslovi.

-Da je na liniji metroa, ili da se od njega moze peske ili besplanim shutlom stici na orly.

-da je iole uredan, dobro bi bilo da soba ima svoje kuptalio,

-30 Eur noc,

valjda ne trazim previse?

ili najpametnije i najjednostavnije izabrati opciju dva,jer iako deluje najskuplje u stvari je mozda najjeftinije i najjednostavnije.

-30 Eur noc,

valjda ne trazim previse?

Tražiš. Nema ti u Parizu po 30€, osim u hostelu; možda ako vas je dvoje. Recimo, ovo je dosta povoljno, 59€ dvokrevetna soba, pored samog aerodroma.

• Author

Tražiš. Nema ti u Parizu po 30€, osim u hostelu; možda ako vas je dvoje. Recimo, ovo je dosta povoljno, 59€ dvokrevetna soba, pored samog aerodroma.

i ja sam se malo bacio u detaljnije trazenje od jutros,definitivno nema. tek na 50 eura se moze naci nesto, a sto je najcrnnjue i oni su upitni gde su ,kako stici, doci,uhvatiti prevoz do aerodroma itd....

nesto mi govori da , ako se dobro iscenkam ,da ce najbolja biti najskuplja varijanta, beg-cdg bez spavanja u parizu.

slusam dalje hvala

• Author

Jel ima uslova na orliju za to?

Nocas sam skontao.

Air serbia ujutro u 0640.

A " konekcija" u 1530 sa orlija. I umestobu odlasku najniza tarifa , uzmem narednu koja je nesto skuplja alu opet jeftinija od hotela i cimanja po parizu.

Koliko putuje afr shutle izmedju cdg i ory ?

Hvala

http://www.lescarsairfrance.com/wp-content/uploads/2014/07/l3_horaires.pdf

Temps de trajet : environ 1h30 / Journey time : approximately 1:30

(temps et horaires donnés à titre indicatif et susceptibles de varier selon les conditions de circulation)

(this journey time and timetable were given for reference only and is subject to traffic conditions)

A gde ideš, ako nije tajna? :)

Edited by Duya