Jump to content

Featured Replies

Posted

:eat:

Dragi putnici namernici, :))))))))))

Pozdravlja vas novi clan i zeleo bi da mu izadju ljudi u susret koji vec imaju iskustva na Kuba i da ih podele sa mnom.

Idem u cetvrtak na Kubu, u Varadero(ispala mi je neka super povoljna vrijanta) i ostajem 15 dana. Ne planiram klasicni turizam, zabadanja na plazi hotela i zdranja u restoranima istih da bih sto vise iskoristio all inclusive, nego cu putovati sto vise, a planiram da provedem u bazi tj. Varaderu 5,6 dana.

Osim Havane, koju cu sigurno posetiti dajte jos neki hintic sta bi bilo vredno pomena (i posete).

Veliki pozdrav i  :pij:

Moze li da se zna kakva je to super povoljna varijanta? Nisam se posebno raspitivala, ali kanda mi je cini da ta Kuba kosta oko 2000 oira. A?  :o

• Author

Moze li da se zna kakva je to super povoljna varijanta? Nisam se posebno raspitivala, ali kanda mi je cini da ta Kuba kosta oko 2000 oira. A?  :o

Ne idem iz Bg-a, tako da ta varijanta kosta oko 950€ 15 dana all inclusive sa letom, tako da....

Ja sam je nasao preko onih last minute varijanti i moze svasta zaista da se nadje. Bilo je cak i ponuda za 770€ za 8 dana.

• Author

Imaš na sajtu jedan putopis sa Kube, možda tamo nađeš nešto interesantno :)

Hvala, upravo idem da pogledam...U guzvi sam oko spremanja za put, pa ne stigoh.

Hvala jos jednom. :banana:

:eat:

Dragi putnici namernici, :))))))))))

Pozdravlja vas novi clan i zeleo bi da mu izadju ljudi u susret koji vec imaju iskustva na Kuba i da ih podele sa mnom.

Idem u cetvrtak na Kubu, u Varadero(ispala mi je neka super povoljna vrijanta) i ostajem 15 dana. Ne planiram klasicni turizam, zabadanja na plazi hotela i zdranja u restoranima istih da bih sto vise iskoristio all inclusive, nego cu putovati sto vise, a planiram da provedem u bazi tj. Varaderu 5,6 dana.

Osim Havane, koju cu sigurno posetiti dajte jos neki hintic sta bi bilo vredno pomena (i posete).

Veliki pozdrav i  :pij:

Hava pod obavezno! Imas bus svakog jutra u 8, stizes u Havanu oko podne. Ostani bar 2-3 dana, to treba videti. Imas privatan smestaj za nekih 25 CUC  (konvertibiolnih pesosa), sto je oko 25 eura , manje-vise.

Iznajmi jedan dan skuter i pici malo u unutrasnjost, to sam ja uradio, ludilo.

Uzivaj!

Ne idem iz Bg-a, tako da ta varijanta kosta oko 950€ 15 dana all inclusive sa letom, tako da....

Ja sam je nasao preko onih last minute varijanti i moze svasta zaista da se nadje. Bilo je cak i ponuda za 770€ za 8 dana.

Ok, hvala ti. Mislim da sam vidjala takve ponude preko Ilirikine last min prodaje, ali su letovi tipa iz Minhena ili tako nesto, sto je za nas, odavle malo neoizvodljivo, osim ako nemas vizu i naravno nisi bas tamo. Zelim ti srecan put i divan provod, pa pisi kako je bilo kad se vratis.  :mah:

• 3 weeks later...
  • Author

Veliki pozdrav svima,

Upravo stigoh u svoj skromni dom posle enormno dugih putesestvija....

Hvala Vam svima na komentarima i predlozima.

Napisacu verovatno ovih dana jedan putopis o Kubi, mada mozda ubrzo o5 otputujem.

:banana: