Jump to content

Featured Replies

Posted

Imam jedno cudno pitanje. Moja devojka je kupila neki set od 3 kofera(veliki,mali,srednji),a posto i meni treba kofer ona misli da uzme veliki kofer i da svoje stvari stavi u srednji kofer i da potom taj kofer stavi u veliki i da mi tako donese kofer! Putuje od Varsave do Beograda LOT-om,da li je moguce tj dozvoljeno to da se uradi?

A što ne bi moglo? Sve dok je sadržaj kofera legalan i nije na listi nedopuštenih materija, nikog se ne tiče šta nosiš.

Članovi Kluba su nosili i daleko čudnije tvorevine kao čekirani prtljag, al' o tome neka kažu sami. :)

• Author

Hvala puno na brzom odgovoru!! :))

A što ne bi moglo? Sve dok je sadržaj kofera legalan i nije na listi nedopuštenih materija, nikog se ne tiče šta nosiš.

Članovi Kluba su nosili i daleko čudnije tvorevine kao čekirani prtljag, al' o tome neka kažu sami. :)

Ja sam nosila posebno sasivenu torbu u kojoj su bila 3 mala kofera wizz-om, nikakav problem

Ar ju toking tu mi? :)

Nego, jes` da ovi kuferi putuju po Evropi, kanda bi ipak mogli pre u opremu...