Jump to content

Featured Replies

E vako...

meni je Jovan rekao jedno 15-tak puta kako se jezero zove ali...

Sve u svemu sastanak je u cetvrtak u 10:00 u Irigu kod autobuske stanice. Kako stizete do Iriga ne znam... imate brdo buseva a i jako je jednostavno stici stopom. Samo pruzite prstic na stanici ispred mosta slobode i neko ce eventualno stati. U krajnjem slucaju imate buseve u 9:00 i 9:30 koji staju na bulevaru kod Futoshke pijace tamo negde kod Panonske banke ako se dobro secam. Ako nisam u pravu, ispravite me.

Ako neko zeli da nam se prikljuci popodne moj broj telefona je 0638225765 pa zvrcnite pa cu vam reci kako se zove jezero i kako se stize do njega!

;D

Jezero Medjes  smartass

Lepo jezerce na nekih 7km od Iriga. Prolazi se kroz vocnjak jedan veliki i ima uredjenu plazicu i teren za odbojku (ako je neko oran da ponese loptu  :bag:) i naravno najvazniji objekat KAFANU  :party: I ono sto je na sredini jezera za pokazivanje skakackih umeca, i tako...

bravo planinarko, to jezero ima vise imena nego kupaca.  i zvanicno se zove Medjes ali ga svi zovu satrinacko....

E elem,

posto ja sutra iz objektivnih okolnosti nisam u mogucnosti da odem tamo, postoji plan da ili odemo u petak ili da planinarka preuzme vodstvo ostaka ekipe (Marine) do jezera...

u petak sam sigurno slobodan i ranom yorom krecemo...

me so sad...  :(

necu ici sa vama... pa makar i po ovoj kisi...

jurim vizu po beogradu, nesto mnogo se migolji  :psuje: i evo shizim...

ima li pomoci??? :?