Jump to content

Featured Replies

Posted

Поздрав, хтели би ја , жена, трогодишњи син у госте у Холандију код сестре туристички на отприлике седам дана. Колико би нас најјефтиније коштало авионом. Платили би само трошкове авионом, других трошкова не би имали, јер би до нас на аеродром у дочек дошли аутом, смештај обезбеђен.

Дакле поред трошкова авионом кажите нам молим вас и каква је процедура око уласка, изласка из Холандије. Да ли треба виза, позивно писмо..  У вези пасоша ја имам српски, син српски и за који дан руски, супруга руски.

Нисмо при неким новцима тако да тражимо најповољније варијанте, можда типа ВизЕир..

Edited by putnik77

Ne znam kada bi zeleli da putujete. Iz Beograda ima WizzAir do Ajndhovena...Iz Budimpeste  RyanAir isto ide do Ajndhovena. Odete na sajt pa vidite datume i cene.

Bas do Amsterdama ja mislim jedino Air Serbia.

Hehe, ustvari niste ni pomenuli Amsterdam :) 

Edited by Batigol

Ne treba vam pozivno pismo, ali pripremite adresu i eventualno telefon kod koga idete u slucaju to da vas pitaju. Vama vize sa srpskim pasosima ne trebaju, zena ako nema Shengen vizu neke zemlje onda ce joj trebati, posto ima ruski pasos. U tom slucaju zovite ambasadu Holandije da vidite koja dokumenta vam trebaju za njenu vizu. Najeftinije je wizom, pratite svaki dan cene stalno variraju a ima i promocija. Ako slecete u Eihoven do Amsterdama ima stalno voz cena je oko 22e. po osobi za decu ne znam. Ako slecete u Ams. onda air serbia imaju i oni promocije obicno petkom izbacuju koja se zove "Srećni petak"